Blondie_rs

Доглядова лінійка з пробіотиками від Skin1004

Доглядова лінійка з пробіотиками від Skin1004

Всім привітики! Що ж, неділя проходить насичено, тож я нарешті готова поділитись розгорнутим відгуком про новинку бренду Skin1004 - Probio-Cica. До набору входить тонер, ампула (концентрована сироватка) та крем. Усі ці продукти пройшли мої довгі випробовування та навіть допомогли побороти сухість шкіри, яка виникла після нервового "струсу".

Якщо вас цікавить мій відгук на засоби даного бренду, додаю посилання на дописи:

Madagascar Centella Toning Toner & Ampoule (класична серія з центеллою) https://club.makeup.com.ua/post/8813/

Tone Brightening boosting toner & capsule ampoule https://club.makeup.com.ua/post/9629/

Охолоджуючий крем Madagascar Centella soothing cream https://club.makeup.com.ua/post/10143/

Як ви вже побачили на першому фото - усі баночки мають стильне темно-коричневе та матове оформлення. Виглядає мегапросто - але й мегаестетично. Тонер та крем йдуть в пластику, а ампула - скляна.

210 мл, доволі економний розхід. Одразу скажу, що наношу кілька крапель на руку, розтираю між долонями та розподіляю по обличчю. Саме так він дуже добре впитується та не залишає липкості чи дискомфорту. Після вмивання чудово тонізує та готує до наступних кроків догляду. Якщо його наносити на ватний диск та протирати обличчя - ефекту нуль, плюс залишає якусь неприємну плівку та відчуття неочищеності. Окрім того - тонер має більш густу текстуру і його розхід на ватний диск буде в рази більшим, чим водянистого тоніку. Тому - не зволікайте. Це дійсно зручно.

Скляна баночка у мене в об'ємі 55 мл. Текстура молочна, в міру водяниста - не розтікається швидко. Наношу також на пальчики, розтираю між руками і впитую в обличчя. Сироватка гарно адсорбується, також не залишає дискомфорту та не дратує. І нарешті не викликає подразнень та підшкірників - на відміну від інших ампул бренду. Ура-ура!

Я його назвала тягучою павутинкою. Такий прикольний! В коробці йде ще прозора пластмасова лопаточка незрозумілої форми - може нею можна й масажувати. Єдиний мінус - це його тягучість. Трішки заважає набиранню та нанесенню і постійно десь хляпається полоска.

В міру живильний. Не липкий, не дратує, не жирнить шкіру. Коли в мене виникла посушливість та порушився захисний бар'єр шкіри - я його поновлювала тричі за вечір. Настільки моя шкіра вбирала та хотіла ще раз і ще раз поживності.

Через тиждень усі мої проблеми зникли. Шкіра знову повернулась до норми і я зауважила ще одну зміну! Дані продукти прибрали легкі почервоніння та добре вирівняли тон обличчя на щоках. Тепер ще менш замітний контраст та деколи я можу обійтись без тонального 😁 Бо зазвичай я наносила, щоб вирівняти цю різницю з легким рум'янцем на щоках і прозоро-білою шкірою.

Продукти абсолютно без запаху - і це великий плюс для людей з алергією. Що ж... Продукти мені дуже сподобались і я нарешті можу щось похвалити від цього бренду! Так, мені підійшло і продукти для мене комфортні.

Сподіваюсь, вам було цікаво та корисно ознайомитись з даною лінійкою. Наперед бажаю продуктивного робочого тижня! А зараз ще можна трііішечки відпочити.