Kristina S

Мої перші капсули Ellips

Мої перші капсули Ellips
Мої перші капсули Ellips

Я бачила багато позитивних відгуків від дівчат про капсули Ellips, але сама спробувала їх нещодавно. Розпочала знайомство з лімітованих червоних капсулок. І перше про,що я подумала:"які ж вони милі"😊

Хоча вказано,що вони із лімітованої колекції - доступні вони вже достатньо довго.
Упакування досить незвичне - блістер як у вітамінів, у якому 8 або 6 капсулок в залежності від серії.

Діставати їх особливе задоволення 🙂‍↕️.

М'яка оболонка містить у собі 1 мл. вітамінної олії для волосся і через індивідуальну упаковку дуже зручно брати із собою у подорож.

Склад збагачений вітамінами Е,А,С,олією японської камелії та соєвою олією.Ці інгредієнти пом'якшують, живлять та надають блиску волоссю.

Дуже велику і корисну роль відіграє олія камелії - захищає від високих температур та Уф- випромінювання.

Аромат приємний квітковий, не насичений. Після нанесення на волосся він зникає протягом години. Найбільше відчувається перші 30 хвилин.

Консистенція - масляниста, в міру густа. З нею приємно і швидко працювати. Олійка не розтікається між пальців.

Призначені для сухого та жорсткого волосся.

Виробник рекомендує відрізати тонкий носик ножицями та вилити вміст на долоню,але я скористалася порадами дівчат,для яких однієї капсули було забагато і тому роблю прокол манікюрними ножицями і розділяю на 2 застосування. Капсула не рветься, не плюється, отвір залишається таким,яким я зробила.

Наношу на вологе волосся і розподіляю по довжині. Іноді використовую зовсім трохи олії на кінчики сухого волосся.

Мені подобається як виглядають мої кучері після цих капсулок - волосся не обтяжене, блискуче,приємно пахне,виглядає доглянутим.

Радує,що присутній термозахист і не потрібно витрачати час на окремий засіб.

Мені подобається в якому вигляді вони представлені,повторюся - дуже зручно у подорож.

Асортимент капсул Ellips великий і можна підібрати під свій тип волосся і бажання💫