olena_glossy

Знайомство було спонтанним, але закоханість шалена

Знайомство було спонтанним, але закоханість шалена

Пам'ятаєте те відчуття, коли знайомишся з кимось і розумієш, що це надовго? Саме так сталося у мене зі сироваткою для зміцнення імунітету шкіри Active Serum від Bogika. Спонтанне знайомство перетворилося на шалене захоплення – тепер моя шкіра просто не може жити без пребіотиків! 😊

Жовтогаряча коробочка та етикетка з бордовими написами створюють "теплий" образ, а прозорий скляний флакончик з білим матовим напиленням і класична піпетка з білим гумовим наконечником виглядають дуже стильно.

Об’єм сироватки – 30 мл, також є мініатюрка на 10 мл для тих, хто хоче спробувати перед тим, як взяти більший формат.

Active Serum ідеально підходить для жирної та комбінованої шкіри. Її можна використовувати інтенсивним курсом або включити у регулярний догляд за шкірою:

• Інтенсивний курс: 1 раз на день протягом 8 тижнів.
  • Профілактичний догляд: регулярно, раз на два дні.

Мій досвід: Перші 8 тижнів я використовувала сироватку щодня, а потім перейшла на регулярне застосування через день.

Склад: Aqua, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water, Dicaprylyl Carbonate, Lactococcus Ferment Lysate, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, Octyldodecanol, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Piper Nigrum (Pepper) Seed Extract, Glycerin, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Magnolia Officinalis Bark Extract, Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol.

Активні інгредієнти 👇

Постбіотик Lactococcus Ferment Lysate та пребіотики: Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, які стимулюють процеси самовідновлення та імунної роботи шкіри.

Гідролат квітів гіркого апельсина регулює роботу сальних залоз навіть при гормональному дисбалансі.

Олія мануки має антибактеріальну, протизапальну та антиоксидантну дію.

Екстракт кори магнолії та олія чорного перцю зменшують кількість комедонів, роблять шкіру чистою, матовою та гладенькою.

Аромат та консистенція. Сироватка має білу кремову текстуру з божественним ароматом, що нагадує солодкі нотки апельсинового цвіту. Легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається.

Який результат? Неймовірний. Це перший засіб, який поступово почав врегульовувати вироблення шкірного себуму. Процес відбувався поступово, але порівняно з тим, що було раніше, – це небо та земля. Менше жиру – менше запалень та комедонів.

Тепер я керуюсь правилом: у догляді має бути хоча б один засіб з пребіотиками, щоб моя шкіра почувалася чудово 🙂