Anna_feerie

REJURAN HEALER REFRESHING EMULSION

Цей засіб я придбала в знайомої косметолога, коли були проблеми з доставкою з улюбленого магазину. Бренд Rejuran спеціалізується на виробництві ін'єкційних препаратів, а також має лінійку доглядової косметики для домашнього використання.

Ін'єкції особисто я ніколи не робила, а ось різноманітні активи використовувати дуже люблю. Тому вивчила склад і ризикнула (бо коштує ця баночка чимало🙈).

Він зроблений з подрібненої ДНК лосося і обіцяє зробити зі шкірою справжні дива, та я не впевнена, наскільки ефективний саме він, адже мене більше привабили інші складові.

А саме: центелла, пробіотики, ніацинамід, кераміди, пантенол та пептиди. Єдиний нюанс - в списку присутній диметикон (добре, що в другій половині, та я більше люблю косметику без силіконів).

Сама емульсія має звичну для цього виду продуктів текстуру, легко наноситься та її треба небагато на все обличчя (я навіть мамі зробила відливант з цих 45 мл).

Наносила її двома способами:

1) Після очищення - есенція з равликом та азуленлм від Tiam (https://club.makeup.com.ua/post/2466/) - емульсія Rejuran.
2) Знову ж таки очищення - есенція від Tiam - пептидна сироватка Cos de Baha (https://club.makeup.com.ua/post/2999/) - емульсія Rejuran.

Як бачите, в жодному з варіантів немає крему, він не знадобився, адже текстура емульсії настільки поживна та зволожуюча, що більше нічого і не потрібно.

В другому випадку результат від використання ще виразніший, шкіра одразу ж стає зволоженою, та по-корейські сяючою). Rejuran healer прибирає всі ознаки сухості, вирівнює тон та дарує надзвичайний комфорт (особливо це помітно в зимову пору, коли на вулиці мінус, а в приміщенні сухе повітря через обігрівачі).

Хотіла б сказати, що через ціну не куплю Rejuran Healer ще раз, та розумію, що ефект мені дуже подобався і цілком ймовірно, що наступної зими я повернуся саме до цього засобу знову).