REJURAN HEALER REFRESHING EMULSION
або корейська космецевтика люкс-класу
Цей засіб я придбала в знайомої косметолога, коли були проблеми з доставкою з улюбленого магазину. Бренд Rejuran спеціалізується на виробництві ін'єкційних препаратів, а також має лінійку доглядової косметики для домашнього використання.
Ін'єкції особисто я ніколи не робила, а ось різноманітні активи використовувати дуже люблю. Тому вивчила склад і ризикнула (бо коштує ця баночка чимало🙈).
В складі є запатентований компанією інгредієнт c-PDRN.
Він зроблений з подрібненої ДНК лосося і обіцяє зробити зі шкірою справжні дива, та я не впевнена, наскільки ефективний саме він, адже мене більше привабили інші складові.
А саме: центелла, пробіотики, ніацинамід, кераміди, пантенол та пептиди. Єдиний нюанс - в списку присутній диметикон (добре, що в другій половині, та я більше люблю косметику без силіконів).
Флакон з помпою виглядає шикарно, сталевий блиск натякає на сучасність технологій та ефективність.
Сама емульсія має звичну для цього виду продуктів текстуру, легко наноситься та її треба небагато на все обличчя (я навіть мамі зробила відливант з цих 45 мл).
Наносила її двома способами:
1) Після очищення - есенція з равликом та азуленлм від Tiam (https://club.makeup.com.ua/post/2466/) - емульсія Rejuran.
2) Знову ж таки очищення - есенція від Tiam - пептидна сироватка Cos de Baha (https://club.makeup.com.ua/post/2999/) - емульсія Rejuran.
Як бачите, в жодному з варіантів немає крему, він не знадобився, адже текстура емульсії настільки поживна та зволожуюча, що більше нічого і не потрібно.
Мені дуже сподобалося, як емульсія показала себе в такій компанії.
В другому випадку результат від використання ще виразніший, шкіра одразу ж стає зволоженою, та по-корейські сяючою). Rejuran healer прибирає всі ознаки сухості, вирівнює тон та дарує надзвичайний комфорт (особливо це помітно в зимов у пору, коли на вулиці мінус, а в приміщенні сухе повітря через обігрівачі).
Хотіла б сказати, що через ціну не куплю Rejuran Healer ще раз, та розумію, що ефект мені дуже подобався і цілком ймовірно, що наступної зими я повернуся саме до цього засобу знову).
Коментарі (0)