olena_glossy

Аромадифузор для любителів цитрусових ароматі

Аромадифузор для любителів цитрусових ароматі

Цей аромадифузор нашвидкуруч придбала в одному з магазинів. Вибір був невеликий, понюхати аромат можливості не було, тому взяла на осліп. Виявилось - аромат чудовий, і ціна приємна. Натискай “Дізнатися більше”.

Пакування. Зовнішня картонна коробка з віконечком, через яке видно саму пляшечку. На ній зображені яскраві фрукти. Скляна прозора пляшечка з невеличкою етикеткою, захисним ковпачком і пластиковою кришечкою з круглим отвором. В наборі 5 паличок. Вони не дерев’яні, а схожі на щільний спресований пінопласт.

Об’єм 125 мл.

Країна виробник: Італія

Аромат. Це справжній цитрусовий сад, де достигають соковиті лайми, мандарини та апельсини, а їх листя неймовірно сильно буяє. Аромат прямолінійний, звучить постійно однаково.

P.S. Не має нічого спільного з лимонними освіжувачами повітря чи плином для миття посуду 🤣

Враження від використання. Аромадифузор завжди займає своє почесне місце у ванній кімнаті на полиці. Оскільки це високо, палички я перевертаю рідко.

Цього разу я перевернула їх лише один раз: запхала в баночку, одразу перевернула і поставила на місце.

Що мене вразило? Я дійсно відчуваю його аромат. Він “випаровується” хвилями. Спочатку аромат дуже відчутний, потім він стихає, наче зникає, і знову інтенсивніше проявляється.

Така особливість проявляється, коли рідини багато та палички свіжі. До речі, рідина має помаранчевий відтінок, з часом білі палички пропитуються нею і стають теж помаранчевими.

Коли рідини стає менше і палички повністю забарвлені, аромат стає менш насиченим та майже непомітним (або ж я звикла до нього).

На скільки вистачило? Простояла така пляшечка (нагадую, що палички нема можливості регулярно перевертати) 2 місяці.

Як на мене, за свою ціну варіант доволі непоганий для любителів цитрусових ароматів 🍋