Yustal

Очищувальна пінка для вмивання з ніацинамідом та екстрактом центели Jole Calming Cleanser Foam

Очищувальна пінка для вмивання з ніацинамідом та екстрактом центели Jole Calming Cleanser Foam

Я маю надзвичайно чутливу до засобів очищення шкіру, навіть після лагідного вмивання, яке не пересушує та не стягує шкіру, я все одно відчуваю певний дискомфорт, мінімальні порушення епідермального бар’єра і бажання нанести крем. Останнім часом я використовувала рожевий міцелярний гель для вмивання Bioderma, який добре справляється з макіяжем, але зрозуміла, що вмиватись ним двічі на день для моєї шкіри трішечки занадто і хоча дерматологи говорять про те, що можна і не вмиватись зранку, я люблю вмиватись і влітку мені особливо хочеться змити зі шкіри себум, котрий вона виділяє за ніч, тож я вирішила спробувати заспокійливу пінку з ніацинамідом та екстрактом центели Jole Calming Cleanser Foam. Цей засіб призначено для чутливої шкіри, пінка не містить ароматизаторів, ефірних олій та барвників. Не містить мікропластику.

Очищувальна пінка для вмивання з ніацинамідом та екстрактом центели Jole Calming Cleanser Foam

Повний склад:

Aqua, Coco-Glucoside, Lauroyl Methyl Glucamide, Centella Asiatica Leaf extract, Panthenol, Niacinamide, Glycerin, Betaine, Sodium PCA, Trehalose, Tocopheryl Acetate, Licorice (Glycyrrhiza glabra) Root Extract, Phenoxyethanol, Squalane, Allantoin, Bisabolol, Valine, Lysine, Serine, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol.

У складі м’які компоненти для очищення, екстракт центели (заспокоєння, відновлення), пантенол, ніацинамід, екстракт солодки (освітлення пігментації, рівний тон) та чимало компонентів для зволоження: гліцерин, бетаїн, амінокислоти, сквалан. Пінка сприяє зняттю запалень та зменшенню почервонінь. Чи можна придумати склад краще?

Користуватись пінкою можна 6 місяців після відкриття. Пінка продається у пластиковому флаконі з дозатором, об’ємом 150 мл, запаяна в поліетилен і таким чином захищена від відкриття.

Мої враження:

Піна не дуже щільна, пінка пахне компонентами, доволі свіжо. З цією пінкою моя шкіра потрапила до раю, хоча рожевий гель Bioderma мені сподобався і я продовжую використовувати його ввечері, а пінку Jole вранці, вона ще ніжніша ніж Біодерма й при цьому мої пори так само добре очищені. Я спокійно могла б не наносити крем після очищення цією пінкою, якби не необхідність використовувати сонцезахист. Шкіра дуже добре очищена та зволожена. Одразу зрозумівши, як гарно працює ця пінка вона стала в мене на вагу золота і я використовую її в мінімальній кількості й от за місяць використання щоранку я використала близько однієї п’ятої частини флакона, тобто мені її має вистачити на 4-5 місяців при використанні один раз на добу, хоча якщо взяти побільше піни плескатись стає більш кайфово, а от на якість очищення це не впливає.

Зауважу, що самостійно ця пінка змиває макіяж доволі непогано, але не повністю, в мене лишається трішечки тонального крему в порах (я прискіплива до цього), і потребує попереднього використання додаткового засобу демакіяжу.

Якщо ви любите пінки для вмивання, обов’язково спробуйте цей шедевр від Jole ❤️