Порівняння тушей Lamel
Все ж об'єм чи подовження?
Хочу порівняти дві новенькі туші від Ламель та розповісти про свої враження від кожної. Тисніть "Дізнатись більше", щоб розгорнути відгук та побачити фото🤗.
Length and Curl Mascara
Туш з жовтою смужкою обіцяє нам подовження та підкручення. Вона має конусовидну щіточку, яка завужується на кінчику. Щіточка доволі зручна, не надто жорстка, гарно профарбовує як верхні, так і нижні вії. Консистенція самої туші оптимальна, тож не треба кілька тижнів розфарбовувати або чекати, коли продукт трохи підстигне і не зліплюватиме вії.
Проте трохи зліплювати ця туш все одно може)). Тому треба швиденько наносити, прочісуючи проблемні місця. В мене свої вії достатньо густі, на довжину та завиток також не нарікаю, єдиний нюанс - я світленька, тому без макіяжу вії не надто помітні. З LAMEL Make Cult Length & Curl Mascara одразу підкреслюються очі, вії подовжуються та розкладаються віялом.
Як би я ставила бали, то це було б 4 з 5, адже треба приноровитись до склеювання, і, крім того, серед моїх тушей є крутіші в плані подовження. Але ця крихітка однозначно свою справу робить (то, скоріше, я вже балувана😁).
LAMEL Make Cult Lift & Volume Mascara
Туш з рожевою смужкою на тубі призначена для надання об'єму та підняття наших вій. В неї досить незвична щіточка у формі пісочного годинника (моя перша асоціація була з гантелькою насправді😆). Було доволі незвично, проте у використанні така конструкція виявилась доволі зручною.
І ось тут починаються сюрпризи: після першого використання мені рожева туш сподобалась навіть більше за жовту, адже вона не тільки додала об'єму, а ще й непогано подовжила, при цьому нічого не склеїла. Але з часом (маються на увазі не місяці, а пару тижнів) - вона чомусь стала підсихати і тепер важкувати нафарбуватись з одного нанесення, треба постійно поновлювати шар продукту на щіточці, бо інакше вона неприємо відчуєваться на віях, немов щось жорстке їх дряпає. Скоріше за все, я її розбавлю зволожуючими краплями для очей і подивлюсь на результат).
Бо поки що через цю зміну формули рожева туба потрапляє в аутсайдери і програє жовтій сестричці). Оцінка 4- через означену проблему, хоч в цілому на початку тестування я була готова поставити їй 5).
Ось таке вийшло порівняння, а які у вас відносини з тушами від Lamel?😉
Коментарі (0)