Anna_feerie

Порівняння тушей Lamel

Порівняння тушей Lamel
Порівняння тушей Lamel

Хочу порівняти дві новенькі туші від Ламель та розповісти про свої враження від кожної. Тисніть "Дізнатись більше", щоб розгорнути відгук та побачити фото🤗.

Порівняння тушей Lamel

Туш з жовтою смужкою обіцяє нам подовження та підкручення. Вона має конусовидну щіточку, яка завужується на кінчику. Щіточка доволі зручна, не надто жорстка, гарно профарбовує як верхні, так і нижні вії. Консистенція самої туші оптимальна, тож не треба кілька тижнів розфарбовувати або чекати, коли продукт трохи підстигне і не зліплюватиме вії.

Проте трохи зліплювати ця туш все одно може)). Тому треба швиденько наносити, прочісуючи проблемні місця. В мене свої вії достатньо густі, на довжину та завиток також не нарікаю, єдиний нюанс - я світленька, тому без макіяжу вії не надто помітні. З LAMEL Make Cult Length & Curl Mascara одразу підкреслюються очі, вії подовжуються та розкладаються віялом.

Як би я ставила бали, то це було б 4 з 5, адже треба приноровитись до склеювання, і, крім того, серед моїх тушей є крутіші в плані подовження. Але ця крихітка однозначно свою справу робить (то, скоріше, я вже балувана😁).

Туш з рожевою смужкою на тубі призначена для надання об'єму та підняття наших вій. В неї досить незвична щіточка у формі пісочного годинника (моя перша асоціація була з гантелькою насправді😆). Було доволі незвично, проте у використанні така конструкція виявилась доволі зручною.

І ось тут починаються сюрпризи: після першого використання мені рожева туш сподобалась навіть більше за жовту, адже вона не тільки додала об'єму, а ще й непогано подовжила, при цьому нічого не склеїла. Але з часом (маються на увазі не місяці, а пару тижнів) - вона чомусь стала підсихати і тепер важкувати нафарбуватись з одного нанесення, треба постійно поновлювати шар продукту на щіточці, бо інакше вона неприємо відчуєваться на віях, немов щось жорстке їх дряпає. Скоріше за все, я її розбавлю зволожуючими краплями для очей і подивлюсь на результат).

Бо поки що через цю зміну формули рожева туба потрапляє в аутсайдери і програє жовтій сестричці). Оцінка 4- через означену проблему, хоч в цілому на початку тестування я була готова поставити їй 5).

Ось таке вийшло порівняння, а які у вас відносини з тушами від Lamel?😉