Оліч

Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology Women Cellagen

Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology Women Cellagen

Якось кілька місяців тому я робила пост про початок боротьби з випадінням волосся і показувала що я придбала https://club.makeup.com.ua/looks/36709/.

Ще раз обмовлюся, що випадіння волосся у мене було дуже тривале, я зверталась до трихолога і здавала аналізи щоб виявити дефіцити, а також пропила вітамінний комплекс. Тож сироватка тут була частиною комплексу, але все ж я вважаю, що вона теж зіграла непогану роль в зменьшенні випадіння.

Раніше я вже пробувала різні лосьони та сироватки від випадіння волосся - Ducray Neoptide Lotion, Spectral RS с аміинексилом, а також лосьон від випадіння Orising Hair Care. Жоден мені нажаль не підійшов і не дав абсолютно нічого. Але тут звісно все індивідуально, тож казати що це погані засоби я не буду.

Курс використання цієї сироватки становить три місяці. На цей термін мені вистачило двох пляшечок, однієї маленької на 125 мл та однієї великої на 250 мл.

На етикетці зазначено, що перед початком використання необхідно провести тест на шкірі, я нанесла от на руку і нічого не робила, та через кілька хвили побачила на шкірі ось таку червону пляму. При цьому є відчуття тепла на шкірі, нестерпного печіння чи свербіжа немає. Пляма на щоці вийшла бо я останній день у мене вже погано бризкався засіб через розпилювач, я вирішила спробувати вилити просто з розкрученої пляшки, ну і воно просто полилося меня на щоку 🙄 Ну нічого, за півгодинки пройшло.

Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology Women Cellagen
Mediceuticals Advanced Hair Restoration Technology Women Cellagen

Як я вже сказала, користуватися сироваткой потрібно 3 місяці, наносити треба щоденно вранці та ввечері, приблизно по 10-12 розпилень. Маленької пляшки вистачить приблизно на місяць, тож вигідніше купувати більший розмір. Засіб містить нікотинову кислоту, тож є запах з натяком на цигарки. Мені при цьому не заважав, і я його майже не чула протягом дня, але у відгуках читала, що у однієї дівчини боліла голова від нього.

Почавши користуватися сироваткою (я навмисне почала це раніше, ніж прийом вітамінів, щоб відокремити їх дію) я дуже швидко майже через тиждень почала помічати зменьшення випадіння волосся, але ще через тиждень все наче повернулося до початку. Я вже засмутилась, бо засіб недешевий і не дав тривалого ефекту, але потім випадіння знову почало поступово зменьшуватись. Зараз через 4 місяці від початку користування випадіння все ще набагато нижче, ніж було до початку користування

Виробник зазначає, що сироватка не містить міноксидилу – тож не буде синдрому відміни. Вона блокує дегідротестостерон (що і провокує андрогунну алопецію), стимулює ріст волосся, покращує кровообіг шкіри голови і сприяє кращому засвоєнню живильних компонентів. Сироватка також очищає і детоксифікує шкіру голови від ДГТ. При нанесенні на шкіру відчувається тепло, можна ще поробити масаж скальпу для кращої дії та швидшого росту.

Також додаю фото з вітамінами, що пила в комплексі.

Не буду писати повністю склад, аналізатор мені видав такий розбір активних речовин:

Активні інгредієнти

  1. Panthenol: Провітамін B5, заспокоює шкіру і зволожує її. Дуже корисний для шкіри голови.
  2. Methyl Nicotinate, Ethyl Nicotinate, Tocopheryl Nicotinate: Нікотинати стимулюють кровообіг, можуть викликати легке відчуття тепла і почервоніння шкіри. Допомагають доставляти поживні речовини до волосяних фолікулів.

Екстракти рослинного походження

  1. Cimicifuga Racemosa Root Extract, Arctium Lappa Root Extract, Angelica Polymorpha Sinensis Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Panax Ginseng Root Extract: Антиоксиданти та протизапальні засоби, що сприяють здоров'ю шкіри голови та зміцненню волосся.
  2. Hydrastis Canadensis (Goldenseal) Root Extract, Humulus Lupulus (Hops) Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract: Заспокійливі інгредієнти, допомагають при подразненні та почервонінні.
  3. Trifolium Pratense (Clover) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract: Відомі своїми антибактеріальними та антиоксидантними властивостями, допомагають зміцнити волосся та стимулювати його ріст.
  4. Serenoa Serrulata Fruit Extract: Може допомогти зменшити випадіння волосся, регулюючи гормональний баланс.
  5. Laminaria Digitata Extract: Зволожує і живить шкіру голови.
  6. Glycine Soja (Soybean) Germ Extract, Dioscorea Villosa (Wild Yam) Root Extract: Антиоксиданти, що допомагають підтримувати здоров'я шкіри голови.
  7. Albumen: Містить білки, що сприяють зміцненню волосся.

Пептиди та інші активні компоненти

  1. Copper Peptide: Стимулює вироблення колагену і покращує структуру шкіри та волосся.
  2. Biotinoyl Tripeptide-1: Сприяє зміцненню волосся і запобігає його випадінню.
  3. Biotin: Вітамін B7, відомий своєю роллю в здоров'ї волосся.
  4. Ginkgo Biloba Leaf Extract: Поліпшує мікроциркуляцію крові, що сприяє росту волосся.
  5. Inositol: Вітаміноподібна речовина, сприяє здоров'ю волосся.
  6. L-ascorbic acid, Linoleic Acid, Linolenic Acid: Вітамін С та жирні кислоти, підтримують здоров'я шкіри голови.

Це перша сироватка, дією якої я лишилась повністю задоволена, та і взагалі яка дала мені хоч якийсь результат. Через 4 місяці я відчуваю, що гущина волосся повертається, хвіст став трошки товщім, випадіння помірне, нема такого я було раніше, що проводиш рукою по голові під час миття, а поміж пальців лишаються цілі пасма. Не скажу що сильно пришвидшився ріст, але може якби я робила частіше масажі голови то і ефект би був яскравіший)

Тож сироваткою я задоволена, думаю що буду повторювати курс.

Забігаючи наперед відразу хочу зазначити (і зробити спойлер до майбутнього огляду), що зараз я користуюсь розмариновим тоніком Weleda, там в інструкції написано, що потрібно теж наносити вранці та ввечері, але основа складу спирт, і у мене він швидко викликав чутливість шкіри, тож я вже встигла робила перерву в його використанні.