Darina🦉

Shelly Professional Care

Shelly Professional Care
Shelly Professional Care

Засіб від натертостей шкіри ніг Shelly Professional Care - це топ, і ще раз топ!

В мене завжди натертості та мазолі від взуття. А як згадаю довгі каблукі по 12-16 годин на роботі, то жах (я досі лікую свої ноги!). Або коли потрапляєшь під дощ в відкритому взутті і одразу натертості та рани! Але тепер в мене є диво засіб!

Інформація від виробника:

• Професійний засіб Shelly™ збагачений активними компонентами, які перешкоджають натиранню шкіри ніг взуттям.
  • Створюючи на поверхні шкіри захисну плівку, стік пом'якшує тертя, запобігаючи появі ран і мозолів та пришвидшує загоєння ушкоджень.
  • Приємний аромат підтримує шкіру в тонусі та свіжості.

Активні компоненти:
бджолиний віск, канделільський віск, гідрогенізована касторова олія.

Засіб представлен в зручному форматі - в стіку. Він дуже компактний, поміститься навіть в маленьку сумочку. Гарний та сучасний дизайн. Упакован в картону коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 15 г.

Текстура - гарно спресований, м'який віск. Прозорий, дуже приємний до шкіри, він поживний, але жирності не має. Не залишає липкості або слизькості.

Аромат - легкий, солодкувато-свіжий, квітковий.

Спосіб застосування:
Наносити за потреби на суху шкіру проблемних ділянок, схильних до натирання. Оновлювати засіб кожні 4 години (але одного нанесення вистачає на цілий день)

Засіб створює захисну плівку на шкірі, тим самим перешкоджає натиранню шкіри

Захищає вразливі місця

Сприяє загоюнню на регенерації (дійсно швидше загоюються ранки)

Засіб невагомий та безбарвний

Він не залишає жодних слідів, не бруднить речі та взуття

Зручний формат

Економічний в використанні (мені здається він на роки!)

В котрий раз Shelly мене рятує, це бренд-феномен💙!

Shelly Professional Care
Shelly Professional Care
Shelly Professional Care
Shelly Professional Care
Shelly Professional Care
Shelly Professional Care