Поговоримо про ViSTUDIO?
Огляд на бронзер і тональну основу + консилер. Заходь, тут багато свотчів, фото ДО і ПІСЛЯ.
Не була знайома з косметикою ViSTUDIO, але все нове – це завжди цікаво. Бренд презентує себе як виробник професійної косметики для домашнього використання, поєднує безпечні натуральні формули для догляду за шкірою та декоративні властивості.
У дуже лайтовому впливі на шкіру я переконалась одразу, коли вперше нанесла тональну основу. Моя шкіра схильна до акне, і будь-який новий склад може спровокувати підшкірники, тому нові тональні засоби, креми, сироватки, тонери я використовую з максимальною обережністю. Ну тут вже ризикнула, і не побачила жодних змін на шкірі ні на наступний день, ні через тиждень. Для мене це очевидно: засіб безпечний! І ще тут є маленький сюрпрайз) Але про це згодом.
Про бронзери я можу говорити довго:) Це засіб, який в пріоритеті, якщо обирати між бронзером і рум’янами. Вони вічні, тому прийшов час підшукати заміну улюбленому бронзеру, якому вже час на відпочинок. Щось не руде, не надто пігментоване, бажано пресоване та стійке. Подивимось на ViSTUDIO?
ViSTUDIO Perfect Complexion Improver & HD Concealer
Дуже сподобається тим, хто не любить щільні тональні засоби, а надає перевагу природному покриттю з вирівнюванням тону. Так, це чудовий варіант на літо, теплу осінь… Взимку мені він буде надто легким, але зізнаюсь – це дуже комфортний продукт. Він має текстуру, подібну до флюїду, але не чекайте від нього максимального перекриття недоліків. Для цього в нього у тубі є маленький секрет:)
Кришечка відкидається і містить всередині міні-рефіл з коректором для локального маскування недоліків. Це зручно, якщо потрібно приховати прищик, почервоніння або пігментну плямку. Проте для максимального перекриття доведеться трішки наслоїти засіб, але під тоном це не буде так помітно.
Сам флюїд я іноді наношу спонжем, іноді пальцями, хоча останній варіант взагалі не підходить для більш щільних тональних засобів. Тут все дуже просто розтушовується за рахунок легкої текстури.
Який фініш? Моя шкіра містить пігментні плями. Тональна основа від ViSTUDIO пом’якшує їхній вигляд, але не маскує повністю. Для щоденного макіяжу – це ок. Тим паче зараз в тренді природна шкіра з недоліками, адже немає жодної людини старше 25 років, в кого вона ідеально рівна, гладка і сяйлива. Це міф. Тому з цим засобом є всі шанси полюбити себе з natural-makeup, бо з ним шкіра виглядає значно краще, ніж без нього:) Дівчатка, цей тональник не матує, але й не дає сайливий ефект. В Т-зоні можна трішки припудрити, але в цілому мені подобається його нейтральний фініш.
Що по консилеру? Класна кремова текстура, але будьте готові до того, що вона трішки бальзамна. Чому для мене це плюс? Суха текстура одразу підкреслила би зморшки, заломи, сухість шкіри… Рекомендую все ж припудрити зони, на які наносили консилер.
Тон. У мене відтінок Biege. Він точно не для тих, у кого світла шкіра, але на моє засмагле обличчя – в самий раз. Плюс ще в тому, що за рахунок легкої текстури він краще адаптується під свій тон шкіри, тому виглядає дуже натурально. А от консилер (я б назвала коректор), звісно, світліший, і має персиковий підтон. Такий хід логічний: персиковий відтінок краще перекриває темні кола під очима.
Вердикт. Це класна альтернатива ВВ-кремам або флюїдам, але для щільного перекриття точно не підійде. Дуже комфортне покриття, гарний фініш і ніяких негативних наслідків для проблемної шкіри.
Vistudio Bronzing powder
Не люблю розсипчасті бронзери і вважаю цей тип провалом, бо ти ніколи не набереш потрібну кількість засобу, і в результаті буде не ефект засмаги, а просто темна пляма:) ViSTUDIO пресований, і це вже величезний плюс.
Хороший і стійкий засіб, який поєднує декілька відтінків, що змішуються між собою при нанесенні пензлем. Пігментація оптимальна, як на мене: не надто насичений, але й не суперпрозорий. Для моєї шкіри це реально знахідка, бо він все-таки поєднує бронзувальні та скульптурувальні властивості. Бронзер ViSTUDIO не рудий, як це буває часто з подібними засобами, але й не зовсім сіруватий. Словом – ідеальний відтінок для надання шкірі легкого ефекту засмаги та корекції.
Який фініш? Матовий. Тут немає ніяких мерехтливих частинок. Можливо це і плюс, бо ефект засмаги дійсно виходить більш натуральним. Зрештою, можна використати трішки хайлайтеру для протилежного ефекту.
Вердикт. Задоволена знахідкою та однозначно рекомендую тим, хто в пошуках хорошо бронз ера на роки:) Це той засіб, який не потрібно оновлювати щосезону, бо використовується максимально економічно. Тут мені підійшло все: приємна текстура, оптимальна насиченість, природний відтінок, який, здається, підійде для будь-якого тону шкіри.
А як правильно та куди наносити бронзер, писала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/34002/
Дівчата, розкажіть, чи ви вже знайомі з ViSTUDIO? Дописів про цей бренд в MC не так багато. Як ви вважаєте: бренд недооцінений чи все ж є недоліки? Діліться в коментарях, буду рада вашим думкам.
Коментарі (0)