Чистикова Дар'я

Скраб-пілінг для шкіри голови | Scalp Peeling Scrub

Скраб-пілінг для шкіри голови | Scalp Peeling Scrub

Вже вкотре переконуюсь, що у догляді за волоссям та шкірою голови не вистачить лише шампуню та бальзаму/кондиціонеру/маски, потрібні також допоміжні засоби у вигляді скрабів, пілінгів тощо. Подібні засоби допомагають ретельніше очистити шкіру голови, подовжити свіжість волосся та впоратися з рядом проблем.

Сьогодні хочу розповісти про скраб-пілінг для шкіри голови від Joko Blend та враження після його використання. Можливо мені вдасться запевнити вас у необхідності цього засобу, якщо ви, як і я, володарка жирного типу волосся. Розповідаю ⬇️

Пакування засобу: пластикова м'яка туба в картонній коробочці. Вся вичерпна інформація присутня, з важливого: термін придатності по відкриттю складає 6 місяців, треба уникати попадання в очі та на слизові. Не гіпоалергенний, тому будьте уважні до складу, якщо маєте індивідуальну непереносимість складників.

Була присутня фольгована пломба безпосередньо на самій тубі. Дозатор у вигляді спеціального носика, котрий має поворотний механізм для блокування, тобто закриття засобу.

Скраб-пілінг має кремову текстуру білого кольору, дуже легку, відчутні маленькі абразивні частинки. За ароматом м'ятний, не надто активний.

Виробник обіцяє, що засіб:

▶️ регулює роботу сальних залоз, покращуючи живлення волосяних цибулин;

▶️ перешкоджає появі лупи та випадінню волосся, стимулюючи його ріст;

▶️ делікатно відлущить ороговілі клітини шкіри;

▶️ допоможе зменшити запалення чи подразнення;

▶️ зволожить і відновить волосся, надасть йому міцність і блиск;

▶️ подовжить свіжість волосся.

Стосовно основних складників, що впливають на контроль над жирністю шкіри голови, регуляцію секреції себуму та загальний стан волосся:

🌊 Sodium Chloride (Сіль) - Допомагає в очищенні шкіри голови та може діяти як легкий абразив для видалення мертвих клітин шкіри. Однак, не має прямого впливу на подовження свіжості волосся.

🌊 Oryza Sativa (Rice) Germ Powder (Порошок зародків рису) - Може допомогти в поглинанні надлишкового себуму і відлущуванні мертвих клітин, що сприяє очищенню шкіри голови та покращенню її загального стану.

🌊 Sodium Cocoyl Isethionate і Cocamidopropyl Betaine - М'які очищувальні агенти, які допомагають видаляти забруднення та надлишковий себум без пересушування шкіри голови. Це може допомогти підтримувати баланс у виробленні масла і подовжити свіжість волосся.

🌊 Burdock (Arctium Lappa) Root Infused Oil (Олія з кореня лопуха) - Відомий своїми протизапальними та очищувальними властивостями, допомагає покращити здоров'я шкіри голови, що може сприяти довшій свіжості.

🌊 Mentha Piperita Oil (Олія м'яти перцевої) - Має охолоджуючий ефект і може допомогти контролювати надмірну жирність шкіри голови, що також сприяє подовженню свіжості волосся.

🌊 Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Gluten, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk - Ці гідролізовані білки та кератин допомагають відновити структуру волосся, зробити його міцнішим і здоровішим.

Враження від використання

Завдяки продуманому дозатору використовувати засіб просто та зручно. Наносити його необхідно на вологу шкіру голови, тому я зазвичай роблю це після першого промиття голови з мінімальною кількістю шампуню.

Далі масажую протягом 2-3 хвилин за допомогою шіточки (але можна обійтись і без неї). Цей процес одне суцільне задоволення. Текстура засобу дуже ніжна, при розподіленні піниться мінімально та не тече.

Змивається відносно швидко з будь-яким шампунем, у тому числі і безсульфатним, не залишаючи жодних крупинок. Скраб не сушить шкіру голови і не провокує свербіж. Довжину волосся теж не сушить, але у мене жодне миття не обходиться без бальзаму або маски для волосся.

Після змивання відчутний приємний холодок на шкірі голови та свіжість ще тривалий час.

При використанні двічі на тиждень (нагадую, маю жирний тип) засіб подовжує чистоту волосся майже на день.

Пропоную оцінити результат візуально. На фото волосся в однаковий проміжок часу, через 12 годин після миття:

'до' — просто зі звичайним шампунем та бальзам для волосся;

'після' — відповідно після 12 годин з тим самим шампунем та бальзамом + використання пілінгу від Joko Blend.

Як на мене шикарний результат, і це враховуючи все ще спекотну погоду. Засіб однозначно подовжив свіжість волосся ще на добу. Зачіска виглядає прекрасно і ввечорі, об'єм у коренів зберігається. Лупи чи інших проблем зі шкірою голови, на щастя, не маю. Можу сказати точно, що засіб їх і не спровокував.

Мій головний запит до подібних засобів — подовження свіжості. Вважаю, що цей засіб від Joko Blend виконує зазначені обіцянки в повній мірі. Щиро раджу спробувати 🩵