olena_glossy

Розмариновий шампунь від Lunnitsa

Розмариновий шампунь від Lunnitsa

Розмариновий шампунь від українського бренду Lunnitsa розроблений для власників волосся схильного до жирності. Розмарин у складі засобів для догляду для волосся я обожнюю, тип - жирний, тож вибір був очевидним 😉

Розмариновий шампунь від Lunnitsa

Пакування. Стильна біла “пузата” глянцева пляшечка, об’ємом 275 мл. Зручна кришечка диск-топ, яка легко відкривається і закривається та неймовірно естетичне її оздоблення під дерево. Етикетка світла з акцентною зеленою смужкою, графічними гілочками розмарину. Усе виглядає неймовірно красиво.

Склад: Aqua, Lauryl Betaine, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Amodimethicone, Sodium Benzoate, Levulinic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Inulin, Alpha-glucan oligosaccharide, Aloe barbadensis Leaf Juice Powder, Niacinamide, Panthenol, Urtica Dioica Leaf Extract, Zingiber Officinale Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Mentha piperita Extract, Schisandra Chinensis Fruit Extract, Sodium Levulinate, Glycerin, Sodium Phytate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Citric Acid.

Шампунь має м'яку очищуючу основу (Lauryl Betaine і Decyl Glucoside), збагачений зволожуючими та доглядовими компонентами, а також містить комплекс рослинних екстрактів для додаткового оздоровлення волосся і шкіри голови.

Корисності у складі 👇

🔸 Пребіотики Inulin, Alpha-glucan oligosaccharide підвищують захисні функції дерми, мають себорегулюючий ефект, оптимізують pH шкірного покриву, знімають запалення та подразнення;

🔸 Niacinamide (вітамін B3) зміцнює волосяні фолікули, регулює роботу сальних залоз;

🔸 Кондиціонуючі речовини: гідролізат пшениці зволожує і зміцнює волосся, пудра алое вера заспокоює шкіру голови, зволожує волосся, пантенол глибоко зволожує і пом'якшує волосся;

🔸 Ефірна олія розмарину має антиоксидантні та тонізуючі властивості;

🔸 Екстракти: кропиви, імбиру, шавлії, деревію, м'яти та лимонника комплексно покращують стан волосся: тонізують, заспокоюють, мають себорегулюючі та антиоксидантні властивості, стимулюють ріст волосся тощо.

Консистенція та аромат. Шампунь прозорий, із легким жовтим відтінком і стандартною консистенцією для безсульфатних засобів. Аромат розмарину неймовірний — приємний, бадьорий і водночас ненав’язливий. Він не затримується на волоссі, але залишає відчуття свіжості.

Враження від використання. Шампунь чудово піниться як для безсульфатника, що робить його економним у використанні. Він якісно очищає шкіру голови, не пересушуючи її, а волосся на дотик стає приємним та м’яким. До того ж візуально додається трохи прикореневого об’єму.

На частоту миття у моєму випадку використання даного шампуню не вплинуло (пілінги та скраби мені також не допомагають у цьому питанні).

Розмариновий шампунь від Lunnitsa цікавий та мені сподобався. Він збагачений тими інгредієнтами, які моє волосся сприймає неймовірне добре для росту та зміцнення (P.S. висновок з досвіду): ніацинамідом, пребіотиками та ефірною олією розмарину.