Тетяна Веласкес

ВАШ ТОНАЛЬНИЙ ТЕЖ ВИГЛЯДАЄ ЯК МАСКА? 🫣 І що з цим робити?

ВАШ ТОНАЛЬНИЙ ТЕЖ ВИГЛЯДАЄ ЯК МАСКА? 🫣 І що з цим робити?

І так. На цьому фото саме я. "До" - це не хвороба) Не лікуйте мене, будь ласка 🤣. То я після косметолога))) А після - це вже результат правильного макіяжу.

Як досягнути такого ефекту? Все розкажу ⤵️. ПОЇХАЛИ 👌

Це - Альфа і Омега всього макіяжу обличчя. Найдорожчій тон у світі, найкращі пудри і текстури нічого не зроблять, якщо ви не підготуєте шкіру якісно!!!!

Це тональник або базу Ви можете забути нанести, а от догляд перед макіяжем - НІ!

✅ Очіщення шкіри - вмикаємось мусом або гелем. Але обов'язково це робимо! Щоб весь бруд і бактерії, що опинились на шкірі за день - змити! Це гарантує здоров'я вашої шкіри!

✅ Тонізування - це супер-важливо! Навіть, важливіше за інші етапи! Чому? Бо тонер нейтралізує весь луг і важкі метали з води, знімає чутливість і сухість! Саме він робить шкіру більш рівною!

✅ Зволоження - обов'язково наносимо сирОвотку або крем для обличчя. Той, що підходить вашій шкірі. саме крем прорить шкіру рівною і трохи гладкою. По такій поверхні крем буде ковзати і лягати краще!

Ці етапи обов'язкові! Прям обов'язкові! Без них "кіна" не буде 😂

Це та частина, коли дівчата сваряться на виробників і продукти. Той поганий, той неприродній, той неправильного кольору.

Коасуні мої, відкрию секрет! Тональний крем дуже рідко буває прям "поршивий". Частіше за все ми просто невірно його собі підбираємо. А чого б інакше? Нас же ніде не вчили цьому. Правда? Тому на всій розсуд і виходить...

Як саме підбирати тональний? По декільком кретеріям!

* ЩІЛЬНІСТЬ (чим тонша ваша шкіра, тим тонший тон. А ніяк не по кількості прищіків на підборідді);

* ФІНІШ (матовий для жирної шкіри; напівматовий - для всіх типів шкіри, окрім сухої і вікової; сяючій - для сухої і вікової шкіри);

* ВІДТІНОК (залежить від вашого відтінку шкіри на шіі! Саме по ній ми обираємо колір);

* ТОН (темнота або світлота вашого тональника. Чим меньша цифра набаночці, тим світліший тон).

Дівчатка, цей пост тільки початок дуже складної і цікавоі теми про ІДЕАЛЬНИЙ ТОН ОБЛИЧЧЯ. Напишіть чи було цікаво вам читати? Дізнались для себе щось нове?

Чи варто продовжувати тему тонального? І чи варто написати пост про ПРАВИЛЬНИЙ ПІДБІР ТОНАЛЬНОГО КРЕМУ?

А ще я вам нагадую! Ви - прекрасні! І з тональним кремом і без! 🥰 Бо макіяж - це не ціль, а засід! Засіб почуватися щасливіше і впевненіше у собі!

Обіймаю! 💋

Ваша Тетяна Веласкес ♥️