Annet🦄

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme

Мої пошуки ідеального крему для шкіри повік тримають. Наразі вирішила спробувати 5 мл мініатюру цього Мультифункціонального гель-крему для шкіри навколо очей Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme.

Цей крем заявлений для вікової категорії 30+ і обіцяє відновлення шкіри, дію від темних кіл, живлення та зволоження шкіри.
Текстура крему дуже ніжна, легка і на шкірі виглядає гарно. Всотується добре, хоча трошки лишає вологий блиск. Але це ж нічний крем, тому такий ефект є цілком доречним.
Серед інгредієнтів є баобаб, вітамін е, гіалуронова кислота, жожоба, кавун, кофеїн, лаванда, пептиди, пробіотики, ромашка - ну просто мрія.

Справжньою несподіванкою для мене під час відкриття коробочки і баночки крему стала відсутність кришечки, або бодай захисної мембрани... Думаю ця мініатюра взагалі передбачалася як зразок для роздачі у мережевих магазинах, а не на продаж. Можливо я помиляюся. Я звичайно проти зайвого пластику у пакуваннях, але було б непогано захищати свій продукт навіть якщо це мініатюра. Дуже сподіваюся, що у повнорозмірній версії 15 мл - є захист. Дівчата, які мають або мали цей крем - підкажіть, чи це так?

Аромат крему дуже легенький і не сказати що аж якийсь мегаприємний... Якщо чесно можна було придумати щось краще. Це все ж таки люкс-сегмент. Тому трошечки розчарована.

Сподіваюся на гарний ефект від цього крема. І пізніше вам розкажу про результати.

Дякую, що дочитали❤️