Секрет м'яких ручо к та п'яточок)
Про пілінг-скатку для рук і ніг з AHA-кислотами, алое вера й екстрактом м'яти від Shelly 🩵
Всім привіт✌️
Мені дуже подобається рожевий пілінг-скатка від Shelly, який рекомендувала всім подружкам, бо він дійсно класний). Я б купила його повторно, але цієї скатки довго не було у наявності, тому вирішила спробувати зелену, вона не менш ефективна, але в не ї є невеличкий нюанс. Розповідаю більш детально 👇
🩵 Зовнішній вигляд
Скатка представлена в довгастому флаконі із міцного пластику. Флакон прозорий, що дозволяє стежити за витратою засобу.
Дозатор фліп-топ, економічно виділяє засіб, не тече і не "плюється". Однак, може забиватися, але це не критично, залишки засобу добре забираються звичайною зубочисткою.
Об'єм: 200 мл, витрата супер-мега економічна. Свій флакончик купила у березні, використовую 1 раз на тиждень і як бачите, ще залишилось пів флакончику).
🩵 Трохи про склад
Склад невеличкий, але дійсно ефективний, виділяю найцікавіше:
- Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice - сік листя алое вера – має заспокійливі, зволожуючі та протизапальні властивості.
- Mentha Piperita Extract - екстракт м'яти перцевої – освіжає, тонізує шкіру та має легкий антисептичний ефект.
- Lactic Acid, Glycolic Acid, Malic Acid - альфа-гідроксикислоти (AHA-кислоти). Вони відлущують ороговілі клітини, стимулюють оновлення шкіри, вирівнюють тон і текстуру.
У мене пілінг не викликав жодних алергічних реакція, абсолютно комфортний та приємний у використанні.
🩵 Консистенція та аромат
- Консистенція рідкая, гелевая, трохи в'язка. Вона добре скатується, а при контакті з водою дає легку пінку. На дотик не липка, не жирна та не олійна.
- Аромат насичений, пахне, як дуже кисле яблучко. Запах швидко вивітрюється зі шкіри, тому не викликає жодного дискомфорту
🩵 У використанні
Я використовую скатку 1 раз на тиждень, для рук та п'яточок. Моїй шкірі достатньо такої переодичності використання, але виробник не вказує жодних обмежень з приводу цього).
3-4 краплі засобу вистачає для пілінгу рук та ніг. Його необхідно наносити на суху шкіру та робити масаж, поки пілінг не почне скочуватися (приблизно 30 секунд). Скочується він чудово.
Після цього, необходно змити залишки засобу теплою водою, нанести крем та олійку для кутикули)
* При використанні на п'яточках, додатково використовую шітку для п'ят, ефект виходить більш вираженим.
В процесі використання немає ніяких неприємних відчуттів. Пілінг добре змивається, не залишає на шкірі ефекту плівки та стягнутости.
Нюанс: коли я використовую скатку на п'ятках, то вона фарбує шкіру в світло-зелений колір, пігмент доволі швидко змивається, але ж все одно це не дуже приємно). Проте, хочу зазначити, що вона не фарбує руки, а також не бачила у інших дівчат інформації про те що скатка фарбує, тому може це моя якась індивідуальна реакція🤣.
Це такий, дуже маленький нюанс, не критичний, я навіть не можу його назвати недоліком).
🩵 Ефект
Моя шкіра рук: дуже суха, іноді маю лущення.
Шкіра п'яточок: нормальна в продовж тижня після педікюру, а потім стає сухою та жосткою.
Скатка дуже класно підтримує мої ручки та ніжки у гарному стані, бо:
- Вона чудово очищує та повністю прибирає лущення.
- Робить шкіру неймовірно м'якою, гладкою, я навіть сказала б - оксамитовою.
- Дає базове, легеньке зволоження.
- Трохи освітлює, за рахунок чого, шкіра виглядає більш доглянутою та молодою.
- Не викликала жодних алергічних реакцій.
Мені дуже подобається ця скатка, вона дійсно чудова, бюджетна знахідка, яку однозначно рекомендую).
Для більш гарного ефекту раджу мати у догляді:
- Зелений крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки від Shelly. Це мій найулюбленіших крем від Shelly, він дуже ніжний та ефективний. Його можна сміливо використовувати як для ручок, так і для ніжок. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26172/ .
- Якщо не хочете використовувати крем для рук на ніжки, то можу порадити регенерувальний крем для ніг з алантоїном, екстрактом бамбука і маслом ши від Shelly. Це також класне зволоження, справжній рідкий фотошоп для ніжок. Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/37090/
- Ну і звичайно те, що я постійно всім рекомендую - помаранчева олійка для кутикули і тільки вона - олія для нігтів і кутикули з екстрактом грейпфруту та вітаміном А від Shelly. Це справжня знахідка та скарб). Детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26736/.
Всього 4 продукти від Shelly і ваша шкіра ручок та ніжок буде завжди доглянута, м'якенька та зволожена🤍
Дякую за увагу🤍
Коментарі (0)