Anna_feerie

Рідкі тіні Lamel

Рідкі тіні Lamel
Рідкі тіні Lamel

Ці тіні перевершили мої очікування, бо раніше в мене не виходило подружитись саме з рідким форматом (адже такі продукти зазвичай скочувались у складочки за лічені години). А тут стійкість без бази (!) становить цілий день, при цьому ввечері тіні виглядають так само яскраво та охайно, як і вранці. В моїй колекції 3 відтінки, сьогодні покажу найбільш літній та яскравий💜.

Рідкі тіні Lamel

Тіні містяться в тубі з аплікатором, як у блисках або рідких помадах. Текстура доволі густа та при цьому пластична, можна нанести як щільно і досягти максимального вау ефекту, так і розтушувати в ніжну бузкову димку. Головне не зволікати з тушовкою, адже тіні доволі швидко застигають і після цього вже важко буде їх рухати).

Відтінок заслуговує окремої уваги, адже лілові кольори (як і червоні, бордові, золотаві та фіолетові) підкреслюють та підсилюють зелені очі завдяки створенню максимального контрасту.

Мені подобається використовувати Lamel Maad Eyes разом з винними, помаранчевими та рожевими акцентами. Виглядають такі макіяжі так по літньому, свіжо та компліментарно🥰.

P.S. Alina_Demchenko дякую тобі ще раз за цю перлинку в моїй косметичці! 🤗