Тріо найдорожчих серцю ароматів моїй у колекції
І найстійкіших…
"Запах інтерпретується, коли аромат потрапляє в нюхову цибулину мозку через верхню частину носа. Потім інформація надходить у зону, де обробляються емоції, після чого переноситься в ту частину мозку, де формується пам’ять" (парфумер Фредерік Маль)
Парфуми - це емоції. Іноді найдорожчі аромати не викликають ейфорії. Всі ми маємо ольфакторну память, яка запамʼятовує окремі ноти піраміди якогось періоду свого життя. І ми їх підсвідомо дублюємо, купуючи собі, як ми думаємо, нові парфуми. Подивіться на свою поличку. У вас серед улюблених флаконів 1-2 ноти будуть співпадати, але ви можете цього не усвідомлювати. І купувати заради цих компонентів нові. Зараз вам покажу свої найулюбленіші парфуми останніх років, які співпадають цитрусовим стартом у своїх пірамідах, але вони абсолютно різні за сприйняттям і я всі їх обожнюю. Спеціально зробила цю підбірку. Тож, знайомтеся!
Chanel Allure Sensuelle
Цей аромат у мене займає перше місце, але виключно в олдскульній інтерпретаціі. Оновлена менш цікава, бо кислить на моїй холодній шкірі. Похизуюся флаконом у версії парфумованоі води, який бережу років 10.
Тут все, що я люблю: цитрусові з гіркою скоринкою, пудровий ірис, оскамитова троянда, амбра та пачулі. Благородний, енергійний, дзвінкий, розкішний, цілісний, глиб окий і густий. Шанелівська база дає відтінок легкої помадності, але без ретро шику.
Мій відгук про цей аромат:
Ganymede Marc-Antoine Barrois
Я прихильниця ароматів, які мене доповнюють і які повинна чітко відчувати на собі. Це холодний, величний, неземний аромат з неймовірно хвостатим шлейфом і стійкістю.
Цей шедевр від Біша - справжній витвір мистецтва, недарма його наслідують і у більшості випадків невдало копіюють. Когось він відлякує своєю космічною мінеральністю, а хтось ним обливається з ніг до голови, але він нікого не лишає байдужим. Для мене ж це абсолютний аромат розкоші, який пахне новими доларовими банкнотами.
Старенький відгук на нього:
Nishane Hacivat
Ніколи не думала, що він опиниться на моїй полиці, бо в оригіналі коштує надто дорого. Але чоловік подарував мені цю коробочку щастя.
Це вибух гірко-терпкого бергамоту з соковитим ананасом, який розчавили на сирій землі вологого, осіннього лісу. Настільки дороге звучання, що його важко описати емоціями. Не чула його в жодній іншій композиціі. Жодній! Нехай хто хоче порівнює його з Creed, для мене він унікальний. Шлейфовий, заповнює собою весь простір, довгограючий, благородний.
Допис про цей турецький нішевий грааль тут:
Не втрималася 🤷♀️
Хотілося б доповнити список ще одним моїм улюбленим нішевим шедевром- Rosendo Mateu Nº 5 Floral, Amber, Sensual Musk Rosendo Mateu Olfactive Expressions, але залишу про нього старенький відгук (можлиао комусь цікаво):
https://club.makeup.com.ua/post/20771/
Поділіться, будь ласка, своїми нішевими чи люксовими улюбленцями, які ви постійно дублюєте. Це цікава тематика. Жаль, що її замало у нашій спільноті.
Коментарі (0)