BELENKAYA

Порівнюю «‎кривавчиків»: Hollyskin VS The Ordinary

Порівнюю «‎кривавчиків»: Hollyskin VS The Ordinary

Пілінгом від The Ordinary я користуюся вже відчутно давно. Це був один із перших моїх постів на Makeup Club, який ви можете почитати за посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/1907/.

Але не одним The Ordinary єдині. Побачивши, що український виробник випустив свою версію легендарного засобу, я просто не могла пройти повз. Відгуки були досить різними, тому інтрига просто зашкалювала :)

Пакування у засобів майже ідентичні, за виключенням дизайну піпеток та брендованих наліпок. Обидві бутилочки зроблені з матового скла та мають однаковий об'єм 30 ML.

Колір трохи відрізняється. The Ordinary виглядає більш темним та багряно-чорним, а Hollyskin має яскравий червоний відтінок.

На шкірі ця різниця майже не помітна, бо консистенція дуже схожа. Кожен з пілінгів має однакову в'язкість, навіть краплі розтікаються з однаковою швидкістю.

  • Склад The Ordinary:

Glycolic Acid, Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Water, Sodium Hydroxide, Daucus Carota Sativa Extract, Propanediol, Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Potassium Citrate, Lactic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Tasmannia Lanceolata Fruit/Leaf Extract, Glycerin, Pentylene Glycol, Xanthan gum, Polysorbate 20, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Зверніть увагу на підкреслення, адже це все кислоти (AHA 30% і ВНА 2%), які поєднуються між собою для миттєвого відчутного ефекту. Також пілінг The Ordinary містить тасманський перець, який додатково подразнює шкіру та провокує контрольований опік. Цей пілінг підійде тим, хто знає на що погоджується, бо почервоніння та сенсорні відчуття будуть 100%. Рівень рН — 3,6.

  • Склад Hollyskin:

Aqua, Rosa odorata (Rose) Flower Water, Glycolic Acid, Glycerin, Sodium Citrate,  Daucus Carota (Carrot) Seed Extract, Carboxymethyl Cellulose, Peg-40 Hydrogenated castor oil, Squalane, Fragrance, DMDM Hydantoin, Sodium Hydroxide.

Що ми бачимо у Hollyskin? Цей пілінг оснований на гліколевій (тільки AHA) кислоті у концентрації 23%, тому він більш лайтовий. Концентрацію від нас ніхто не приховує! Скажу більше, серед нас є дівчата та хлопці з дуже чутливою, реактивною, алергічною шкірою, які теж хочуть використовувати пілінги, і цей — просто ідеальний для тих, хто у групі ризику. У складі рожева вода, екстракт моркви та сквалан, які працюють як додаткові заспокійливі та зміцнюючі шкіру компоненти. Рівень рН — 3,5.

Теж не відрізняються. І перший, і другий пілінг треба витримувати протягом 10-ти хвилин. В перший раз виробники рекомендують почати з 5-ти хвилин для перевірки реакції на чутливість.

Очікувати від Hollyskin таких самих результатів, як від The Ordinary просто не варто. Різна концентрація та різні складники кажуть про це самі за себе. Я вважаю, що Hollyskin це справжній порятунок для тих, хто має схильність до подразнень та не може використовувати щось дуже активне. А ще мені здається, що це чудовий помічник на весну та літо, коли сезон пілінгів відходить на другий план, оскільки це чудова альтернатива кислотних тоніків та інших засобів, які ви звикли використовувати в теплу пору року (все одно не забуваємо про SPF).

А що для себе обрали ви?