Hrystja_

Кондиціонер, який хочеться з'їсти...

З брендом Shenko познайомилась зовсім недавно, і він вже втиг мене вразити.

Раніше писала допис про сухий шампунь, який мені ідеально підійшов https://club.makeup.com.ua/post/47968/

Тепер настала черга кондиціонеру.

Вся продукція даного бренду спрямована не тільки на догляд за волоссям, а й на боротьбу проти випадіння. Тут ретельно обраний склад, який забезпечує максимальну ефективність.

В складі aha - кислоти (стимулюють вироблення колагену і гіалуронової кислоти), гідролізований кератин (гладкість і блиск, а також саме він підвищує міцність волосся), олія апельсину (проти лупи, розгладження волосся), молочна кислота (зберігає вологу волосини, підвищує пружність та еластичність), сечовина (зволожує і в подальшому підтримує рівень вологи), пантенол (проти посічених кінчиків), хітозан (детокс ефект).

Склад дуже багатий і достойний.

Запах в кондиціонеру настільки солодкий і смачний...що точно сподобається таким солодкоїжкам, як і я. Мені нагадує якесь ванільне тістечко разом з какао. Колір теж з відтінком молока. Одним словом - смакота))).

Ще до кондиціонеру зразу йде шапочка...бо його можна залишати на довше, як маску. Такий аксесуар, до речі, дуже продуманий тут, бо не завжди у всіх в домі є така річ)

Те, що кондиціонер працює, я побачила, коли змивала волосся. Воно було дуже гладеньким, немов покрите плівкою.

Волосся висушила і вклала... все, як зазвичай.

Мої враження: пасма стали міцнішими і грубшими, кінчики гладенькими. Я не знаю, як це працює, але за рахунок того правильного обтяження волосся і стає міцнішим і на дотик, і на вигляд.

Мені кондиціонер дуже сподобався, це справді хороший продукт для догляду за волоссям.

Я рада, що українські бренди випускають таку достойну косметику)