M O N D ✨️

Яскравий аромат літа та мандрівок

Хоч я не була в Аліканте, слухаючи парфум від AVENUE des Parfums фантазія малює сонячну атмосферу з фруктовим різноманіттям, гучними кольоровими вечірками і захоплюючими мандрівками.

Трошки загальної інформації для розуміння:

• Об'єм:50/10/2 ml
  • Близькі за настроєм аромати: Tom Ford Bitter Peach
  • Група аромату: Солодкі, Східні фруктові

Tom Ford Bitter Peach досить епатажний і тяжкий аромат. Тому, я сподівалася, що Warm Alicante не буде його цілковитим клоном. І не дарма. Парфум увібрав у себе кращі акценти від Tom Ford.

Ноти у схожому напрямку:

• Початкова нота: Кардамон, Персик, Червоний апельсин
  • Нота серця: Жасмин, Ром
  • Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Ветивер, Сандал

При розпиленні суттєво відчувається спирт (вміст 75%). Його запах швидко згасає і надає поштовх для розкриття аромату.

Персик гарно обігрують квіти, цитруси, ром і деревина. Немає асоціації з типовим персиком. Він наче камфорний, пряний, занурений в алкоголь. І досить солодкий. Здебільшого нагадує персикову начинку у пирозі, тільки-но вийнятого з духової шафи.

Такий собі 'складний персик', глибина якого не притаманна молодіжним ароматам. Деякий час переважають солодкі мотиви, що робить парфум більш жіночим. Хоча, на середніх нотах аромат стає менш солодким і може сподобатися й чоловікам (ром, ветивер). На фініші: ніжний серпанок з ароматом персикового йогурту та сандалу.

Цього парфуму потрібно багато. Хоч він і не легкий, одного розпилення замало. Тут історія як з спрей-містами: щоб Warm Alicante розкрився, потрібно створити невеличку ароматну хмаринку навколи себе.

Абсолютно не заважає, не дратує оточуючих.

Через теплоту, хочеться носити у не спекотні дні. Хоча, влітку теж може бути під певну атмосферу (сонце, море, мандрівка).

На жаль, на мені аромат тримається недовго, кілька годин. Швидко розкривається і згасає. І на одежі така сама ситуація. Хоча, люди поряд кажуть, що відчувають аромат персика, коли я його майже не чую. З ним відразу отримала компліменти.

Пакування парфуму виглядає презентабельно. Флакон зроблено із міцного скла. Дозатор рівномірно виприскує парфум. А от кришечка тугенька, її хочеться допрацювати. Оформлення підійде як для власного використання, так і на подарунок.

Якщо полюбляєте не типові композиції, спробувати варто. Монотонного персика у Warm Alicante не буде. Так навіть цікавіше.

Аvenue Des Parfums Warm Alicante