Яскравий аромат літа та мандр івок
Привіт, красуні! Пропоную сьогодні опинитися в Іспанії на узбережжі Середземного моря з парфумами Warm Alicante ☀️
Хоч я не була в Аліканте, слухаючи парфум від AVENUE des Parfums фантазія малює сонячну атмосферу з фруктовим різноманіттям, гучними кольоровими вечірками і захоплюючими мандрівками.
Трошки загальної інформації для розуміння:
- Об'єм:50/10/2 ml
- Близькі за настроєм аромати: Tom Ford Bitter Peach
- Група аромату: Солодкі, Східні фруктові
Tom Ford Bitter Peach досить епатажний і тяжкий аромат. Тому, я сподівалася, що Warm Alicante не буде його цілковитим клоном. І не дарма. Парфум увібрав у себе кращі акценти від Tom Ford.
Ноти у схожому напрямку:
- Початкова нота: Кардамон, Персик, Червоний апельсин
- Нота серця: Жасмин, Ром
- Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Ветивер, Сандал
При розпиленні суттєво відчувається спирт (вміст 75%). Його запах швидко згасає і надає поштовх для розкриття аромату.
Персик гарно обігрують квіти, цитруси, ром і деревина. Немає асоціації з типовим персиком. Він наче камфорний, пряний, занурений в алкоголь. І досить солодкий. Здебільшого нагадує персикову начинку у пирозі, тільки-но вийнятого з духової шафи.
Такий собі 'складний персик', глибина якого не притаманна молодіжним ароматам. Деякий час переважають солодкі мотиви, що робить парфум більш жіночим. Хоча, на середніх нотах аромат стає менш солодким і може сподобатися й чоловікам (ром, ветивер). На фініші: ніжний серпанок з ароматом персикового йогурту та сандалу.
Цього парфуму потрібно багато. Хоч він і не легкий, одного розпилення замало. Тут історія як з спрей-містами: щоб Warm Alicante розкрився, потрібно створити невеличку ароматну хмаринку навколи себе.
Абсолютно не заважає, не дратує оточуючих.
Через теплоту, хочеться носити у не спекотні дні. Хоча, влітку теж може бути під певну атмосферу (сонце, море, мандрівка).
На жаль, на мені аромат тримається недовго, кілька годин. Швидко розкривається і згасає. І на одежі така сама ситуація. Хоча, люди поряд кажуть, що відчувають аромат персика, коли я його майже не чую. З ним відразу отримала компліменти.
Пакування парфуму виглядає презентабельно. Флакон зроблено із міцного скла. Дозатор рівномірно виприскує парфум. А от кришечка тугенька, її хочеться допрацювати. Оформлення підійде як для власного використання, так і на подарунок.
Якщо полюбляєте не типові композиції, спробувати варто. Монотонного персика у Warm Alicante не буде. Так навіть цікавіше.