Mandarinka

М’який гель для вмивання для комбінованої і жирної шкіри від Joko Blend

М’який гель для вмивання для комбінованої і жирної шкіри від Joko Blend

Вітаю! На початку використання гелю (і загалом лінійки Skin Detox) від Joko Blend я мала запалення на обличчі, оскільки будь-який непідходящий засіб дає висипи. Тому треба було перезавантажити догляд і дати шкірі більш легкі та м’які засоби, так і вийшло.

Гель додатково запакований в коробочку з усією інформацією, але вона ж дублюється загалом і на пакуванні - як мінімум найголовніша. Вся лінійка Skin Detox виконана в зелених кольорах - асоціація зі свіжістю, різними зеленими смузі і звісно органікою. Окрім того мені подобається стриманість дизайну - без перенавантаження.

Дуже подобається, що є зручний дозатор. Одного натиску більше ніж достатньо на 1 вмивання. Є подвійний захист від випадкового натискання - сам дозатор можна повернути в сторону і при натисканні - клапан не спрацьовує, а ще є додаткова насадка. Саме тому дуже зручно брати гель в дорогу і абсолютно не хвилюватись, що він потече.

  • Гель має трошки зеленуватий колір - продовжуючи ідею всієї лінійки косметики.
  • Легкий свіжий аромат, мені чимось нагадує огірочок.
  • Сама консистенція я б сказала густа, але з водою гарно пінитьсяі легко наноситься на шкіру.

🌿 Засіб добре очищує шкіру - промиває не до скрипу, але робить це якісно. Коли використовую гідрофільну олію, він також ефективно видаляє залишки та очищує шкіру. Повторного промивання не потребує.

🌿 Дуже делікатно очищує шкіру, не пересушує. Немає миттєвого бажання зволожити обличчя всім чим можна, після нього наносила крем з цієї ж лінійки і моїй шкірі вистачало такого догляду https://club.makeup.com.ua/post/47350/. Точно підійде і для сухої шкіри, в подорожі ним користувалась мама - нарікань не було.

🌿 Ідеально підійшов для проблемної шкіри, мала до цього запалення і дерматолог порадила залишити тільки легкі засоби, щоб шкіра сама регенерувалась і відновився шкірний баланс. З лінійкою Skin Detox у мене це вийшло ідеально. Використовувала його двічі на день вранці та ввечері більше двох місяців.

Дуже рекомендую цей гель для жирної, комбінованої, а також проблемної шкіри для делікатного очищення.