krutoguuz

ЩО Я ВЗЯЛА З СОБОЮ НА ВИХІДНІ ДО БАТЬКІВ

ЩО Я ВЗЯЛА З СОБОЮ НА ВИХІДНІ ДО БАТЬКІВ

Брала з собою мінімум, але все дуже потрібне:

  1. В якості демакіяжу я взяла Очищувальні серветки для зняття макіяжу та SPF від Round Lab, мені їх зручніше вкинути в косметичку чим гідрофільну олійку і боятися, що вона прольється.
  2. Сироватку взяла з ніацинамідом від Balea Niacinamide Serum вже моя друга баночка, але мені подобається, що вона працює і доволі бюджетна.
  3. Крем під очі обрала від Purito Seoul Wonder Releaf Centella Eye Cream, в мене ще стара версія до ребрендингу бренду. Люблю його, комфортна текстура.
  4. Кремчик від Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream мій новий фаворит, моя шкіра в захваті від нього.
  5. Дезодорант відкриття цього літа від MERMADE Wanderlust, цей аромат просто розкіш для мене, кайфую від нього.
  6. Для зволоження в мене органічний бальзам для губ з м'ятою, який чоловік привіз з якоїсь агро виставки. Мен подобається на ніч його наносити, тому ні дня не пропускаю.
  7. Улюблений гель для брів від Hedonic Hollywood Call Brow Gel, тут розкіно все від того, як він тримається і його упакування, це просто любов!
  8. Коричнева туш Hedonic Mascara Perfect мені подобається комфортність при змиванні її, тому до неї все частіше тягнеться рука.
  9. Звичайно ж контейнер для лінз
  10. В якості парфуму мініатюра Giorgio Armani My Way Nectar, подобається більше класична версія, а ця для мене досить інтенсивна.
  11. Сонцезахист від 9Wishes, тут писала своє невдоволення про нього https://club.makeup.com.ua/post/47113/
  12. Блиск-плампер для губ UNLEASHIA Sisua Popcorn Syrup він залишає на губах ефект тінта і він тримається кілька годин ще на губах. Подобається, цей ефект тому він дуже часто в сумочці.

ЩО Я ВЗЯЛА З СОБОЮ НА ВИХІДНІ ДО БАТЬКІВ

В мами взяла небагато, а саме:

  1. Пінка Eveline Cosmetics Organic Aloe + Collagen, писала про неї тут https://club.makeup.com.ua/post/37748/ непогана і бюджетна
  2. Nø make up Liquid Hydrator happy today базвовий, водичковий тонер, але поки я його взагалі не розумію, тому віддала мамі і періодично в неї ним користуюся, вона від нього в захваті.

А що ви берете з собою в поїздки?