Nata_Po

Чарівні кремові рум'яна від Eveline

Нарешті в мене дійшли руки зробити огляд на ці рум'яна. Як, на мене, це крутезний продукт за свої гроші, тому я спочатку придбала 3 відтінки, а потім ще докупила ще один) Я в них закохалась і по суті використовую тепер щодня, лише під настрій та макіяж підбираю відповідний відтінок)

Про все детальніше нижче, поїхали

У мене в принципі достатньо кремових рум'ян, і я робила на них вже огляд (https://club.makeup.com.ua/post/33592/), але враховуючи величезну кількість відгуків, порівняння цих рум'ян з Rare beauty, я не змогла стриматись і все ж вирішила спробувати.

Спочатку я придбала три відтінки -02, 03, 05, а потім ще докупила і 04.

Вони виглядають типово для консилера, чи блиску для губ, з аналогічним аплікатором. Враховуючи, що я з ними і їздила і вдома вони у горизонтальному положенні зберігаються, я не мала жодних проблем з протіканням чи подібним. Та і зручно, що за допомогою аплікатора ми запросто можеш варіювати з кількістю продукту, який плануємо наносити. Тут 4,5 мл, але мені здається, що цього більше, ніж достатньо, бо вони дуже пігментовані.

Тому я всім задоволена. Єдиний мінус, надписи, зроблені золотом по трошки затираються, але в принципі байдуже.

Як я казала, я маю 4 відтінки

Зліва направо:

• 02 - припилено-рожевий, але з ухилом в нейтрально-теплу сторону, вважаю його найбільш універсальним
  • 03 - baby pink, єдиний у якому містяться дрібнесенькі блискітки рожево-золоті, які я і розгледіла далеко не одразу, та які дають ледь помітне сатинове сяйво
  • 04 - ягідний рожевий, трошки більш насичений, порівняно з 03
  • 05 - рожево-червонувато-коричневатий відтінок. Дуже класно та натурально виглядають з засмагою, та додають ефекту, наче ви трошки обвітрились на сонечку. Останнім часом ними користувалась найчастіше

01 відтінок не купувала, бо він мені здався блідою копією 02 та 05 разом, і має доволі теплий підтон і якось не захотілось і ні про що не шкодую)

Всередині вони виглядають, як я вже казала, подібно до блиску для губ, але мають кремову текстуру

Ось тут всі відтінки вже конкретно в баночці

Зручно, що рум'яна достатньо мініатюрні, але водночас дуже пігментовані, тому не займатимуть багато місця, і водночас вистачить на довго, тому просто win-win історія)

Дуже багато фото свотчів на руці)

Старалась змінювати кут освітлення, щоб краще передати всю крусу відтінків)

Щоб ви розуміли, я наносила рум'яна, попередньо повністю знявши залишки об край баночки, і отримуємо ось таку пігментацію в 1 шар)

Я вважаю, що це ВАУ

Хочеться додати, що рум'яна дуже круто тушуються, не залишаючи жодних плям, як це буває часом. Мені особисто вистачає буквально одного маленького мазка на щічці, щоб потім розтягнути відтінок аж на скроню)

тут головне не борщанути, бо додати ми завжди встигнемо, а от забрати ні)

Вони залишають натурально-вологий фініш на обличчі. Але я майже завжди припудрююсь або фіксую все сухими рум'янами, тому можу сказати, що вони стійкі і нікуди не зникають за годину, навіть в спеку і це мене також не може не тішити. Але навіть наносячи рум'яна самостійно, все класно.

Я справді дуже задоволена цими рум'янами і я щаслива, що їх маю.

Якось само собою відпало бажання купувати рум'яна від Rare Beauty, бо знайшла прекрасну альтернативу в бюджетному сегменті і щиро цьому тішусь)

Можу сміливо рекомендувати, сподіваюсь, що ви не пошкодуєте)

А ще, знаєте, в мене чомусь раніше, років 5-10 назад була якась неприязнь до Eveline, напевно збереглась асоціація з дитинства, а саме з такими перламутровими липкими блисками у видовженій баночці, які я просто ненавиділа. Але чим більше я знайомлюсь зараз з Eveline, тим більше тішусь, бо що ці рум'яна, що кремовий бронзер (https://club.makeup.com.ua/post/40668/), кремові тіні (https://club.makeup.com.ua/post/41108/), пудра (https://club.makeup.com.ua/post/19323/) - все це в щоденному використанні)

Тому мені приємно створювати для себе нові враження про цей бренд)