olena_glossy

Claire de Nature: 10-денний експеримент

Claire de Nature: 10-денний експеримент
Claire de Nature: 10-денний експеримент
Claire de Nature: 10-денний експеримент

Набір косметичних засобів Claire de Nature потрапив до мене випадково (виграла). Перша думка: "Це точно не моє, треба комусь віддати". Друга: "Що за торгова марка? Що за косметика? Чи не згадуватимуть мене згодом незлим тихим словом?"

Вирішила протестувати ці засоби на своїй шкурці та поділитися своїми враженнями. Розуміючи, що косметика доволі бюджетна, а ситуації у всіх різні, впевнена, що мої відгуки можуть бути корисними для тих, хто розглядає варіант придбання цих засобів.

Що це за ТМ?

Claire de Nature – торгова марка від компанії ТОВ «Ремос», яка має власні виробничі потужності в Київській області. Їх продукція позиціюється як натуральна. Виробник стверджує, що в складі використовуються сертифіковані органічні речовини (сертифікат ECOCERT organic cosmetics), натуральні рослинні екстракти та природні масла.

У мене набір для нормальної та комбінованої шкіри. По факту маю жирний тип шкіри і через це часом вона може бути проблемною.

Тож, я відклала свої звичні засоби та протягом 10 днів користувалась продуктами з набору. Для зручності тут будуть посилання на усі дописи:

🔸Денний легкий крем: https://club.makeup.com.ua/post/48736/

🔸Нічний крем: https://club.makeup.com.ua/post/48770/

🔸Крем навколо очей: https://club.makeup.com.ua/post/48958/

🔸Скраб для обличчя: https://club.makeup.com.ua/post/49050/

P.S. Зі звичайного догляду залишились засоби для демакіяжу, вмивачки, тонік та сироватки. Зважаючи на мій жирний тип шкіри, побоялась виключити сироватки з догляду навіть для експерименту.