Чистикова Дар'я

Аромат "Manana"

Аромат "Manana"

Хочу познайомити вас з однією ароматною цікавинкою від Le Pelerin під назвою Manana. Такий теплий, позитивний та розслабляючий парфум про "тут та зараз". Розповідаю ⬇️

Перше, що хочеться відмітити це пакування, воно тут на вищому рівні, виглядає дорого, презентабельно та стильно. Така собі книга із зображенням пана з вишуканим манерами.

По відкриттю нас чекає текстова презентація у вигляді асоціацій від виробника та сам флакончик парфуму.

Флакончик виконаний з затемненного скла, нагадує старовинний флакон-посудину з “посланням з минулого”, що був відправлений нам через океан 🌊

"Чохол" книги та наліпка на флаконі виконані у зелених тонах, натякають на деревинно-фруктовий тип аромату.

Слово «Mañanа», тобто назва аромату, з іспанської можна перекласти буквально як «завтрашній день», тобто важливі справи та рішення відкладаються «на потім». Це а повній мірі описує вайб та настрій цього парфуму.

А тепер до головного, аромату та його піраміди.

Початкова нота: Кардамон, Кокос, Лайм, Неролі

Нота серця: Герань, Слива

Кінцева нота: Боби тонка, Кашемір, Мускус, Тімберсілк

На старті яскраво відчувається дует свіжого лайму та пряного кардамону. Звучить екзотично, дзвінко та красиво, не дратує. За декілька хвилин вступає ніжний дует: солоденька слива та герань. Аромат стає теплим та квітковим. Мускус та інші надають з часом глибини та томності звучанню, як після келиху дорогого вина.

Особисті асоціації: . . . Одеса. Вечір. Місто огортає м'яка темрява, а в повітрі витає легкий вітерець. Вечеря в ресторані вже підходить до логічного завершення. Кокосово-лаймовий чізкейк з кардамоном на двох та довга прогулянка парком. На фоні квіткових горизонтів той самий момент першого поцілунку, п'янкий, солодкий та незабутній...

Як на мене, усі ноти поєднуються гармонійно, є не довгий, але стійкий шлейф. Активна стійкість аромату на шкірі близько 6 годин, далі лише зблизька. На одязі аромат тримається до прання.

З цим ароматом ви будете в тому самому моменті, насолоджуватись легкістю і чуттєвістю, без жодної суєти, поспіху та зайвої біганини.