BELENKAYA

MAREVE (Rose Wine) 💖🍷

MAREVE (Rose Wine) 💖🍷

Не скажу, що я дуже прискіплива до засобів по догляду за тілом. Зазвичай кожна покупка гелю для душу була спонтанною. Але побачивши цю українську новинку, мені захотілося зробити для себе щось приємне. І чесно, я залишилася в захваті!

Перше на що я звернула увагу — дизайн. Лаконічна пляшечка з дозатором і чорною наліпкою, яка чудово вписується у дизайн ванної кімнати, не створюючи візуальний шум. Раніше мені доводилося переливати гелі для душу у спеціальні диспенсери, бо оці строкаті засоби з масс-маркету точно не для людей з хиткою нервовою системою. Дуже радісно, що українські виробники вміють у clean look і слідкують за трендами.

Гель нагадав мені яскраві перламутрові вина, які ви точно бачили на прилавках магазинів. Та і назва каже сама за себе. Прибігши додому, не могла стриматись і одразу почала роздивлятись його ближче. Я думала, що консистенція буде досить рідкою, як і в більшості гелів для душу, але на моє здивування засіб виявився концентрованим і густим. При взаємодії з водою утворює пишну пінку, а про аромат годі і казати! Це щось солодко-квіткове, з нотами зеленого мандарину, жасмину, квітки імбиру та ванілі. Поціновувачі грайливих солодких ароматів точно зацінять :)

  • Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Fragrance, Cocamide DEA, Sorbitol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 80, Mica.

Аллергік апрувд! Після використання моя шкіра залишилась м'якою та зволоженою, навіть не було бажання наносити щось зверху. В складі є олія ши та кокосу, тому власники сухого типу шкіри можуть сміливо насолодитися цим засобом. Перламутр на шкірі не залишається, але додає процесу догляду якогось чарівного присмаку. Я і раніше годинами сиділа в душі, а тепер мені просто не хочеться звідти виходити.

Тепер мені хочеться спробувати всю серію, зі скрабом і парфумованим лосьоном, тому всім хто вагався і думав — щирий рекомендасьйон✨