Про Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam)
Ефективний засіб для боротьби з недосконалостями шкіри 🩵
Всім привіт✌️
Пінку Clinique Anti-Blemish Solutions я купила спонтанно, просто побачила її та зрозуміла, що вона мені терміново потрібна). Згодом, зрозуміла, що це дуже крута, імпульсивна покупка, розповідаю чому 👇
🔹 Зовнішній вигляд:
Пінка представлена в класичному флаконі із міцного пластику. Вона зручно лежить у руці і не займає багато місця на поличці).
Кришка знімається, флакон закриває міцно, сама по собі не злітає.
Дозатор-помпа, добре вспінює та виділяє пінку, не "плюється", не тече та не забивається.
Об'єм: 125 мл, витрата величенька. Також, бренд має мініатюрки - 50 мл, відмінний варіант для знайомства з продуктом.
🔹 Трохи про склад
Як на мене, то склад досить збалансований, орієнтований на глибоке очищення, зволоження та протизапальну/антибактеріальні дію. Виділяю найцікавіше:
- Salicylic Acid (саліцилова кислота) - бета-гідроксикислота, яка проникає в пори, розчиняє сальні пробки та зменшує запалення.
- Морські водорості (Laminaria saccharina, Algae, Sea whip): Ці компоненти багаті на мінерали та вітаміни, які живлять шкіру, надають їй здорового вигляду та сприяють загоєнню.
- М'ята (Peppermint): Має антисептичні властивості, освіжає шкіру та знімає запалення.
- Екстракт кола та кофеїн: Тонізують шкіру, покращують мікроциркуляцію та надають їй свіжості.
В мене пінка не викликала алергічних реакцій, але при щоденному використанні (2 рази на день), вона все ж підсушує шкіру.
🔹 Консистенція та аромат:
- У флаконі пінка у вигляді водички. Проходячи через дозатор, утворюється класична піна. Вона не надто густа, але пухкенька). Дуже швидко осідає, власне, з цієї причини вона має досить велику витрату.
- У складі немає віддушок, але пінка має аромат і він доволі специфічний. Він насичений, пахне ацетоном, викликає дискомфорт перший тиждень використання, а потім уже звикаєш до нього і не звертаєш уваги)
🔹 У використанні
Перший тиждень використовувала пінку 2 рази на день і вона почала сушити шкіру та провокувати лущення. Тому, я залишила її тільки у вечірній рутині, лущення більше не з'являлися, але після пінки все одно хочетілося нанести живильний крем.
Тому, думаю, що вона підійде тільки жирній та комбі шкірі, для сухої точно ні.
Для комфортного використання та якісного очищення мені вистачало 3-4 натискання на дозатор. Тут потрібно дуже швидко переносити пінку з долоні на обличчя, тому що вона ну дуже швидко осідає.
Пінка приємно ковзає по шкірі, добре розподіляється (якщо це робити швидко)), не викликає ніяких неприємних відчуттів, навіть на місцях, де є висипання та подразнення. При попаданні в очі - не щипає. Добре змивається теплою водою, не залишаючи на шкірі відчуття липкості, жирності та плівки.
🔹 Про ефект
Моя шкіра : комбінована, є чорні цятки та висипання (підборіддя дуже густо ними усіяне).
Пінка дає чудовий ефект, тому я готова пробачити їй недоліки у використанні та дивний аромат. Також хочу зазначити, що пінка дає накопичувальний ефект, через 2 тижні регулярного використання, шкіра стала чистішою та доглянутішою.
- Гарне очищення, не до скрипу, але шкіра відчувається чистою та свіжою, трохи освітлюються пори.
- Чудово матує та вирівнює тон шкіри.
- Дуже класно заспокоює почервоніння та підсушує запалення. За місяць щоденного використання, моя шкіра стала більш чистою, а запальні елементи стали зовсім маленькими, поодинокими.
Мені дуже сподобалася дія пінки на моїй шкірі, тепер хочу всю лінійку засобів Anti-Blemish Solutions).
Дякую за увагу 💕
Коментарі (0)