Розмариновий шампунь від бренду Lunnitsa для жирної шкіри голови.
Розмариновий шампунь від бренду Lunnitsa для жирної шкіри голови. Бренд має неймовірно стильний дизайн та гарні продукти. У цьому відгуку розберемося з продуктами для волосся.
Виробник обіцяє, що цей шампунь допоможе нормалізувати секрецію сальних залоз, забезпечить м'яке очищення, запобігатиме випадінню волосся і багато чого іншого.
Моє волосся:
- Фарбовані пасма
- Жирна шкіра голови
- Чутлива шкіра голови, схильна до лупи та почервонінь
- Кучеряве волосся
Перше, що кидається в очі, коли я дивлюсь на продукти від цього бренду, — це пакування. Упаковка мега стильна, приємна кольорова гама. Елементи дерева в дизайні наштовхують на думки про натуральність складових продукту. Сама пляшечка має зручний дозатор та гарну форму. Вона низька, тому добре вміщується на полиці у ванній. За дизайн та ергономічність — однозначний плюс.
Сам шампунь має рідкувату текстуру, як і багато інших безсульфатних шампунів. Колір трохи жовтуватий, але ближче до прозорого. Милиться непогано, але не утворює стійку піну. Це також особливість більшості безсульфатних шампунів. Загалом використовувати шампунь досить легко і зручно, і цієї піни вистачає, щоб промити голову.
Запах має трав'яний з нотою розмарину. Особисто мені дуже подобається цей аромат. Я обожнюю запахи спецій, а особливо трав, таких як базилік, розмарин, орегано тощо. Тому тут я потрапила в десятку. Він приємний і ненав'язливий, не залишає стійкого запаху на волоссі.
Склад шампуню включає м'які очищуючі агенти, такі як лаурил бетаїн і децил глюкозид, а також зволожуючі компоненти, такі як гідролізат пшениці, пантенол і алое вера. Ці інгредієнти не лише очищують волосся, але й зволожують його, запобігаючи пересушуванню. Крім того, шампунь містить пребіотики, які сприяють покращенню стану шкіри голови, знімають запалення і нормалізують pH.
Я ще ніколи не користувалася шампунями з розмарином, тому це мій перший досвід. Він відомий своїми протизапальними та зволожуючими властивостями. Допомагає заспокоїти запалення, зменшити подразнення та покращити кровообіг, що, в свою чергу, стимулює ріст волосся. Розмарин також бореться з лупою, що є важливим аспектом для підтримки здоров'я шкіри голови.
Щодо вражень від шампуню після тривалого використання: шампунь добре промиває шкіру голови. Після висушування волосся я маю приємне відчуття свіжості і чистоти. Мені він трошки пересушує шкіру голови, тому я не використовую його на кожне миття. Я чередую його з м'якшим безсульфатним шампунем (він, до речі, не на 100% очищає мені шкіру), і вони відмінно балансують один одного: добре очищення і не пересушення щоденним миттям.
Я мию голову раз на два дні. Цей шампунь не змінив цього факту. Якщо я хоч трохи бачу, що волосся не свіже, то вже не можу терпіти і мию голову.
Після миття шампунем я бачу трохи більше прикореневого об'єму, ніж зазвичай.
Шампунь загалом мені сподобався, хоча він і не без мінусів. Для мене він не стане універсальним солдатом, а скоріше час від часу помічником.
Коментарі (0)