Фісташка

Розмариновий шампунь від бренду Lunnitsa для жирної шкіри голови.

Розмариновий шампунь від бренду Lunnitsa для жирної шкіри голови.

Виробник обіцяє, що цей шампунь допоможе нормалізувати секрецію сальних залоз, забезпечить м'яке очищення, запобігатиме випадінню волосся і багато чого іншого.

Моє волосся:

• Фарбовані пасма
  • Жирна шкіра голови
  • Чутлива шкіра голови, схильна до лупи та почервонінь
  • Кучеряве волосся

Перше, що кидається в очі, коли я дивлюсь на продукти від цього бренду, — це пакування. Упаковка мега стильна, приємна кольорова гама. Елементи дерева в дизайні наштовхують на думки про натуральність складових продукту. Сама пляшечка має зручний дозатор та гарну форму. Вона низька, тому добре вміщується на полиці у ванній. За дизайн та ергономічність — однозначний плюс.

Сам шампунь має рідкувату текстуру, як і багато інших безсульфатних шампунів. Колір трохи жовтуватий, але ближче до прозорого. Милиться непогано, але не утворює стійку піну. Це також особливість більшості безсульфатних шампунів. Загалом використовувати шампунь досить легко і зручно, і цієї піни вистачає, щоб промити голову.

Запах має трав'яний з нотою розмарину. Особисто мені дуже подобається цей аромат. Я обожнюю запахи спецій, а особливо трав, таких як базилік, розмарин, орегано тощо. Тому тут я потрапила в десятку. Він приємний і ненав'язливий, не залишає стійкого запаху на волоссі.

Склад шампуню включає м'які очищуючі агенти, такі як лаурил бетаїн і децил глюкозид, а також зволожуючі компоненти, такі як гідролізат пшениці, пантенол і алое вера. Ці інгредієнти не лише очищують волосся, але й зволожують його, запобігаючи пересушуванню. Крім того, шампунь містить пребіотики, які сприяють покращенню стану шкіри голови, знімають запалення і нормалізують pH.

Я ще ніколи не користувалася шампунями з розмарином, тому це мій перший досвід. Він відомий своїми протизапальними та зволожуючими властивостями. Допомагає заспокоїти запалення, зменшити подразнення та покращити кровообіг, що, в свою чергу, стимулює ріст волосся. Розмарин також бореться з лупою, що є важливим аспектом для підтримки здоров'я шкіри голови.

Щодо вражень від шампуню після тривалого використання: шампунь добре промиває шкіру голови. Після висушування волосся я маю приємне відчуття свіжості і чистоти. Мені він трошки пересушує шкіру голови, тому я не використовую його на кожне миття. Я чередую його з м'якшим безсульфатним шампунем (він, до речі, не на 100% очищає мені шкіру), і вони відмінно балансують один одного: добре очищення і не пересушення щоденним миттям.

Я мию голову раз на два дні. Цей шампунь не змінив цього факту. Якщо я хоч трохи бачу, що волосся не свіже, то вже не можу терпіти і мию голову.

Після миття шампунем я бачу трохи більше прикореневого об'єму, ніж зазвичай.

Шампунь загалом мені сподобався, хоча він і не без мінусів. Для мене він не стане універсальним солдатом, а скоріше час від часу помічником.