Знайомство з брендом Sensus
Маска та шампунь для живлення сухого й кучерявого волосся від Sensus
Дівчата, всім привіт! Пропала на довгий час, але за цей період встигла спробувати стільки нових засобів, що просто не можу не поділитися своїми враженнями! 😊
Почну з догляду за волоссям і новинками від бренду Sensus, який для мене став справжнім відкриттям.
Під час пошуку шампуню випадково натрапила на цей бренд. Хоча відгуків було небагато, а ціна здавалася досить не маленькою, я все таки вирішила дати шанс саме цим продуктам. І я зовсім не пошкодувала про свій вибір!
Шампунь для живлення сухого й кучерявого волосся Sensus Nutri Discipline Shampoo
Першим замовила шампунь! І з першого ж використання залишилася ним дуже задоволена!
Перше, що мене підкорило, – це АРОМАТ! Він переніс мене у дитинство, на узбережжя моря, де стояли ряди дерев'яних виробів із ялівця, і цей запах ідеально нагадує ті моменти.
Сам шампунь легкий, не сильно піниться, але чудово очищає волосся.
Після миття моє волосся залишається свіжим протягом 3-4 днів.
Як для кучерявого волосся, не можу сказати, що він творить чудеса – звісно, кучері він сам не створює, але й форму їх не псує!
Маска для живлення сухого й кучерявого волосся Sensus Nutri Discipline Mask
Пізніше вирішила спробувати ще й маску для волосся.
Аромат у неї виявився трохи насич енішим, але все одно приємним.
Консистенція не дуже густа – я зазвичай надаю перевагу більш густим маскам.
А ось повний ефект я відчула не одразу, але десь після другого-третього використання зрозуміла її дію. Вона не забезпечує сильного зволоження, але для мене головне, щоб з маскою можна було легко розчесати кучері, і з цим завданням вона справляється на відмінно!
Склад
Взагалі Sensus позиціонує свої продукти як натуральні, використовуючи природні компоненти.
Складу шампуню:
Шампунь дійсно містить м'які очищуючі компоненти, такі як Sodium Myreth Sulfate і Cocamidopropyl Betaine, що забезпечують делікатне очищення без пересушування. Також включає гідролізовану кіноа та амінокислоти, які допомагають зміцнювати та живити волосся. У ньогму присутні кондиціонуючі агенти, зволожувачі та антистатичні компоненти.
Складу маски:
Маска включає гідролізовану кіноа, амінокислоти та масла для інтенсивного живлення та зміцнення волосся. Вона містить кондиціонуючі агенти, такі як Behentrimonium Chloride та Aminopropyl Dimethicone, що сприяють легкому розчісуванню і збереженню вологи. Присутні антиоксиданти для захисту волосся.
Одним словом, ці засоби дійсно мають якісний натуральний склад!
Вони підтримують кучері в гарному стані, не вирівнюючи їх, а також мають приємний аромат. З радістю придбала б їх знову!
Коментарі (0)