Вперше використовую ШГО
Meloni Deep Cleansing Shampoo pH8.1
Я вже давно знала про існування шампунів глибокої очистки,але не поглиблювалась кому і для чого вони потрібні. Нещодавно у бренду Meloni,який раніше вразив мене своєю натуральною маскою для волосся, з'явилася новинка - шампунь глибокого очищення і я вирішила спробувати.
Перше, на що звертається увага - пляшечка. Вона має не розповсюджену форму циліндру. Її дуже зручно тримати у руці навіть мокрою.
Дизайн у стилі бренду - мінімалістичний. На білому фоні рожеві елементи виглядають дуже привабливо.
На зворотній стороні наліпки описане призначення, спосіб використання,склад та інша необхідна інформація.
Після відкриття рекомендовано використати протягом 6 місяців.
Аромат - я не очікувала,що він буде такий смачний. Я відчуваю квіткову віддушку з вишнею. Аромат зберігається ще деякий час на волоссі і навіть на долонях.
Консистенція - рідка з жовтуватим відтінком, який найбільше помітний у пляшці.
Розхід - середній. Піноутворення добре. Я наношу шампунь завжди двічі. І звісно на другий раз піни найбільше.
У складі є олії персику та мигдалю, гідролізований протеїн пшениці, які зміцнюють та живлять волосся.
Для чого потрібен ШГО?
Шампуні такого призначення краще очищують волосся від себуму, стайлінгових засобів. Найкраще підходять для використання перед фарбуванням і для тих,хто регулярно наносить незмивний догляд, використовує засоби із силіконами у складі.
pH.8.1. означає,що засіб має лужну формулу,яка розкриває лусочки волосся для максимального очищення.
Я маю жирний тип шкіри голови + у жаркий сезон волосся швидше брудниться. Також кожне миття голови у мене закінчується використанням незмивних засобів для свого кучерявого волосся. Думаю мені потрібно було б давно мати ШГО)
Шампунь глибокого очищення краще не використовувати кожного дня, аби не було зворотнього ефекту.
Я інтуїтивно це зрозуміла і чергувала з іншими очисниками.
Проте звернувшись до консультанта бренду Meloni,я отримала таку інформацію - можна використовувати до одного разу на тиждень для нормального типу шкіри голови.
Один раз у 4 дні - для жирног о .Та раз у місяць для сухої шкіри голови.
Після використання я помітила здоровий блиск волосся біля коренів. Воно м'яке та об'ємне.
На другий день миття корені виглядали пристойно,був об'єм та візуальна чистота волосся. Мій графік миття волосся залежить від багатьох факторів,в тому числі від шампуню. З Meloni я могла відчувати себе впевнено навіть на другий день.
Також я помітила, як моє минуле червоне тонування волосся змилося. Я була рада цьому,бо вже протягом місяця відтінок зберігався,а я все чекала коли зникне.Проте ще не зрозуміла це заслуга тільки шампуню чи також ще однієї новинки,про яку скоро розповім - тонуюча маска Meloni.
Як висновок, мені сподобався досвід використання шампуні глибокого очищення. Це знахідка для жирної шкіри та після активного використання стайлінгу.
Коментарі (0)