Флюїд для волосся “Рідкий шовк” Joko Blend Liquid Silk Fluid
Мій маленький помічник
Флюїд для волосся "Рідкий шовк" від Joko Blend я обрала, щоб мати можливість доглядати за волоссям в умовах обмеженого доступу до води або коли я поспішаю та не маю часу витримувати маску та кондиціонер.
В складі є олія зародків пшениці, рідкий шовк, олія жожоба, протеїни пшениці, Д-пантенол та екстракт орхідеї, але по суті це силіконовий флюїд, силікони у складі на перших місцях. Флюїд містить ароматизатор.
Повний склад:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Wheat Germ Oil, Hydrolyzed Silk, Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenoxyethanol, D-Pantenol, Orchis Mascula Flower Extract, Fragrance.
Флакон об’ємом 50 мл, користуватись можна 6 місяців після відкриття.
Виробник обіцяє: “миттєве відновлення, активне зміцнення і глибоке зволоження структури волосся. Рідкий шовк дарує неймовірну гладкість та шовковистість, волосся стає максимально слухняним і легким в розчісуванні та укладанні”.
Мої враження:
Флюїд має приємний косметичний аромат, за консистенцією нагадує прозорий гель, текучий. Засіб можна наносити на вологе або сухе волосся, мені більше подобається наносити на сухе, щоб контролювати кількість. В цьому випадку більше не означає краще, важливо не переборщити, як виявилось, краще взяти один натиск і гарно розподілити. Я почала використовувати флюїд на кінчики волосся, коли вони були сухі й давно не стрижені, флюїд зробив їх гладкими та приємними на дотик, волосся було не відрізнити від здорового, принаймні для чоловічої руки, флюїд “Рідкий шовк” допоміг моєму волоссю протриматись без посіченості, доки я не потрапила на стрижку, тепер же після стрижки він підкреслює її графічність.
З флюїдом від Joko Blend волосся дійсно стає слухняним та легко розчісується, він імітує відновлення волосся як і більшість дорогих, салонних процедур. Як на мене, флюїд також додатково захищає кінчики волосся від руйнівної дії шампуню. З цим флюїдом я почуваю себе частиною світової спільноти красунь, котрі мають різні круті засоби для волосся :)
Ком ентарі (0)