Мій улюблений гель для вми вання
Joko Blend Skin Detox Cleansing Gel
Я маю комбінований тип шкіри,тому не могла не звернути увагу на новинки улюбленого бренду. У цей гель я закохалася з першого використання. Лагідне очищення, гарний склад - це все про нього. Розповідаю детальніше 👇
Серія "Skin Detox" розроблена для жирної та комбінованої шкіри. В асортименті представлено:
- міцелярну воду https://club.makeup.com.ua/post/49256/
- гель для вмивання
- тонік
- сироватку
- крем для обличчя
Усі засоби містять складники,що регулюють вироблення себуму,націлені на матування та догляд за комбі шкірою.
Гель для вмивання має зручний дозатор-помпу. Сам засіб запаковано у картонну коробку з наліпками для контролю відкриття.
Уже на моменті відкриття відчувається турбота про клієнтів.
Дизайн усієї серії симпатичний,мінімалістичний. Зелений колір приємний для ока.
Об'єм 150 мл. Велика пляшка,економне використання. Для одного вмивання мені вистачає єдиного натиску на помпу.
Аромат - свіжий,приємний. Він абсолютний не заважає.
Склад
Гель на основі м'яких ПАВ.
Містить:
- ніацинамід - покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди;
- цинк - допомагає контролювати акне і зменшити секрецію шкірного сала, допомагаючи шкірі зберігати вологість;
- екстракт ламінарії — стимулює обмін речовин в шкірі, тонізує, підвищує пружність та еластичність шкіри;
- алантоїн - має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів.Має виражену дію на регенерацію клітин шкіри, стимулює загоєння шкірного покриву шляхом сприяння відновленню інтактної грануляційної тканини;
- пантенол - має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.
Іноді на очисниках у яких вказано "навіть для чутливої шкіри",я зустрічаю на другому місці SLS. Такі засоби за декілька днів руйнували захисний барьєр і доводилося довгий час відновлювати стан шкіри.
Побачивши новий гель Joko я одразу проглянула склад і зі спокійною душею почала користуватися.
Як вже казала для одного вмивання обличчя та шиї достатньо одного натиску дозатора. Гель на мокрих долонях із гелевої,в'язкої консистенції легко зпінюється і дуже приємно наноситься на обличчя( на фото легко зпінений з мочалкою).
І мій захват був ще більшим,коли почала змивати його.
Для мене важливо,аби засіб був комфортний у використанні у теперішніх умовах - вода,що тече з крану мого міста, тимчасово( від початку повномасштабного) не придатна для усіх побутових цілей. Тому вмиваюся я чистою водою з пляшки,яку наливаю у стакан. Тобто вільна тільки одна рука і мені важливо,аби засіб без зайвих зусиль змивався.
Гель Joko саме такий. Він не очищує до скрипу, але при цьому відчувається чистота. Після вмивання шкіра м'яка, готова до наступних етапів догляду.
Я дуже задоволена знайомством з новинкою. Мені подобається, дизайн,склад і найголовніше - використання та дія. Після регулярного застосування я не помітила жодних негативних реакцій. Окремо говорити про дію на запалення не можу,бо використовую усе комплексом. Проте зі своєю задачею м'якого, але ефективного очищення він справляється добре. Моя комбінована та чутлива шкіра почувається чудово.