Гель Lamic, або як я відмовилася від справжнього алое
Перший засіб у моєму житті, який я сміливо використовую для обличчя та тіла одночасно.
Алое є незамінною частиною мого догляду за собою. Настільки незамінною, що свого часу я придбала справжню рослину, щоб застосовувати для загоєння та заспокійливої дії при подразненнях. Але коли до моїх рук потрапив цей засіб, все змінилося...
Що по особливостям?
Це багатофункціональний засіб, без якого я дійсно більше не уявляю свою рутину. Я використовую його як маску для обличчя, засіб після гоління та засмаги, і навіть при атакуванні комахами влітку. Він впорається з будь-якою поверхневою проблемою на вашій шкірі!
У складі аж 98,7% алое, а також гіалуронова кислота, які відомі своїми зволожувальними та протизапальними властивостями. Прозора текстура та колір дуже нагадують справжній сік алое, а мені, повірте, є з чим порівнювати.
Туба дуже велика! 250 ML чистого щастя, яке тобі не потрібно добувати з листя, а потім чекати коли воно відросте :)
Краш-тест на моїй улюбленій атопічній шкірі:
Шкіра рук періодично стає аж такою сухою, тому коли відчуваю, що креми занадто поживні і не дають саме зволоження — Lamic Cosmetici Gel Intensamente Idratante приходить на допомогу.
Одразу після використання, шкіра буквально "випиває" гель та стає дуже м'якою та гладенькою. Будьте готові до того, що засіб не поглинається в 0, якщо ви наносите його багато, адже це абсолютно нормально для справжнього гелю алое. Липкості майже немає, лише приємна заспокійлива дія та чудовий освіжаючий аромат. При використанні настає миттєве полегшення.
Склад:
Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Urea 46%, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbopol, Hyaluronic Acid, Bidens Tripartita Extract, Urtica Dioica Extract, Triethanolamine, Phenonip.
Склад максимально чистий і простий, без зайвих домішок та додатків, тому його можна використовувати навіть дітям.
- сік алое зволожує, запускає процеси регенерації шкіри, насичує вітамінами і діє, як антисептик;
- низькомолекулярна гіалуронова кислота проникає у глибокі шари епідермісу і зволожує зсередини;
- знімає почервоніння, подразнення, свербіж;
- заспокоює шкіру після довгого перебування на сонці;
- можна наносити товстим шаром на обличчя як маску і змивати через 15 хвилин;
- прекрасно зволожує тіло;
- знімає втому з ніг і живить суху шкіру п’ят;
- добре зволожує шкіру рук.
Думаю моя рослина просто щаслива, що я нарешті перестану відрізати від неї листочки😂 Тепер у цьому дійсно немає ніякої потреби!
Коментарі (0)