olena_glossy

Якісне та делікатне вмивання з балансуючим гелем MERMADE

Якісне та делікатне вмивання з балансуючим гелем MERMADE

Позитивні відгуки та суперечки “піниться чи не піниться” не могли залишити мене осторонь балансуючого гелю для вмивання від Mermade, який придбала за першої нагоди 😉

Пакування тут зручне. Матова туба з білого пластику, рожева кришечка типу фліп-топ. Є захисна плівка. Дизайн в зелених та темно-синіх кольорах. Позаду міститься уся необхідна інформація щодо засобу.

Об’єм 50 мл.

P.S. Було б дуже зручно, якби був ще варіант більшого пакування.

Склад: Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica Extract, Acrylates/C10–30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Trehalose, Urea, Serine, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Parfum, Allantoin, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate.

Розділю за групами 👇

🔸 Очищувальні компоненти у вигляді м’яких ПАРів: Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine

🔸 Зволожувальні компоненти: Гліцерин, Пантенол, Пропанедіол, Екстракт алое вера, Трегалоза, Сечовина та Серин - притягують і утримують вологу в шкірі, забезпечуючи її зволоження. Алое вера та Пантенол додатково має заспокійливі властивості.

🔸 Антиоксиданти: Біофлавоноїди, Екстракт броколі - захищають шкіру від вільних радикалів, сповільнюючи процеси старіння

Консистенція та аромат. Гель прозорий і доволі густий. Направду, це мене здивувало, адже він не розпливається одразу в долоні, а деякий час тримається черв’ячком, яким видавлюєш його з туби. Аромат кокосовий 🥥, не дуже інтенсивний. Після вмивання на шкірі не залишається.

Як використовувати? Нанести масажними рухами необхідну кількість гелю на вологу шкіру та розподілити по обличчю, уникаючи зони навколо очей. Змити теплою водою.

Враження від використання балансуючого гелю для вмивання Mermade Wait! Clean Up. Step Up

🔸 Чи піниться? Так, але дуже злегка 😉 У моєму досвіді були гелі для вмивання, які взагалі не пінились.

🔸 Я гарно і доволі довго масажую все обличчя та шию. Зі своїм жирним типом шкіри, яка любить видати якусь “каку” можу з впевненістю сказати, що гель якісно очищає шкіру.

🔸 Водночас він делікатний, шкіру абсолютно не сушить. Мої примхливі крила носа на нього не реагують.

🔸 Чи придбаю ще раз? Однозначно! Для щоденного використання мені було б зручніше, щоб туба була більшою, тому цей гель використовую в паралелі з іншими засобами. Але для двотижневих поїздок (на разі, це лише мрії, але сподіваюсь колись вони втіляться в життя) не бачу змісту переливати вмивачку в меншу тару. Це ідеальний варіант!

Якщо ви вагаєтеся, чи варто купувати Mermade Wait! Clean Up. Step Up, моя відповідь – не сумнівайтеся! Він вартий уваги 🙂