Mandarinka

Тестую балансувальну сироватку для комбінованої і жирної шкіри на проблемній

Тестую балансувальну сироватку для комбінованої і жирної шкіри на проблемній

Вітаю! В першу чергу я називаю свою шкіру проблемною, бо мені потрібен легкий догляд. Як тільки в засобах догляду масла, або якісь сильно зволожуючі компоненти - у мене з'являються подразнення і висипи. Але крем з цієї серії мені дуже сподобався і я плавно почала вводити в догляд сироватку.

Дизайн сироватки повністю дублює дизайн лінійки і асоціюється зі свіжістю, легкістю і справді детоксом. Засіб прийшов в картонній коробочці, з розписаною інформацією, але найголовніша була продубльована на баночці. Баночка матова, скляна, але міцна і якісно виконана.

В дизайні немає нічого зайвого - дуже подобається лаконічність і наповненість інформацією.

  • Сироватка має білий насичений колір і як на мене доволі щільну текстуру, яка дуже легко розчиняється на шкірі.
  • Запах у сироватки дуже легкий і майже не відчувається, що скоріше плюс, бо не буде виникати ніякий подразників.

🌿 Спроба №1. Перший раз я спробувала використати сироватку перед нанесенням крему для обличчя з цієї ж серії https://club.makeup.com.ua/post/47350/. Я спочатку наносила крем і зранку і ввечері, зрозуміла що він мені повністю підходить, і тоді перед кремом спробувала нанести сироватку, почекала доки впитається, а потім нанесла крем.

Буквально за годину - півтори відчула шо шкіра лосниться, є дискомфорт і легкий свербіж - це для мене точні ознаки, що засіб не підходить - зажирна комбінація вийшла.

🌿 Спроба №2. Потім я вирішила спробувати сироватку замість нічного крему, соло. Але відчула, що треба трошки більше зволоження. І коли додала лосьон з цієї ж серії - пазл склався.

Тобто для мене ідеальна комбінація така:

  • Зранку крем для обличчя
  • Ввечері лосьон + сироватка

🌿 Засіб дуже приємний в користуванні - він підійшов навіть для моєї проблемної шкіри. Але якщо вам потрібен "легий догляд" краще комбінувати з легкими зволожуючими засобами, а не кремами, бо може "обтяжувати"

🌿 Не викликав подразнень, висипів чи негативної реакції шкіри. Підкреслюю це окремо, бо багато засобів мені не підходять. Наприклад ця сироватка, яка підійшла багатьом дівчатам з клубу, але не мені https://club.makeup.com.ua/post/44174/

🌿Засобу потрібно не багато на 1 раз, він легко впитується за пару хвилин і зовсім не залишає липкості. Після нього шкіра зложена, але при цьому є матуючий ефект.

Я залишилась дуже задоволена цією сироваткою, оскільки мені потрібне саме легке зволоження, тому необхідно ретельно підбирати засоби і ця лінійка від Joko Blend - просто знахідка для мене!