Чистикова Дар'я

Спрей-кондиціонер для легкого розчісування

Спрей-кондиціонер для легкого розчісування

Нарешті, більше не потрібно боротися з заплутаним волоссям! Зі спреем-кондиціонером для легкого розчісування від MERMADE ця проблема більше не проблема😉

Розповідаю більш детально ⬇️

Використовувала його щодня за останній тиждень і для мене він став справжнім спасінням від ковтунів та вузликів. Обов’язково поділюсь візуальним результатом, але спочатку делькілька слів про загальні характеристики засобу:

Пакування

Представлений у білому флакончику, дозатор, очікувано з назви, у формі спрея-розпилювача, працює справно і без нарікань, не плюється. Об'єм складає 150 мл.

За консистенцію як водичка. При висиханні на руці не залишає липкості чи стягнутості.

Аромат

Тут цікаво 🤔 Зізнаюсь, останньої зими у мене вже був цей спрей-кондиціонер для легкого розчісування. Нажаль тоді, скориставшись всього декілька разів, я закинула його саме через надто насичений, задушливий аромат. Плюс він довго відчувався на волоссі, хоча ефект мені подобався.

Але зараз, в нових партіях спрею, виробник зменшив насиченість аромату! Тут окремий лайк за вміння прислухатися до фідбеків ❤️ Тепер він легкий та швидкоплинний. Відчувається як пудрово-косметичний.

Склад

Детальний аналіз складу є на сайті мейкап, додам лише те, що з корисного тут є:

🪮 Hydrolyzed Keratin (гідролізований кератин) — він допомагає відновлювати і зміцнювати волосся, покращуючи його структуру.

🪮 Hydrolyzed Silk (гідролізований шовк) — забезпечує зволоження і гладкість волосся.

🪮 Panthenol (провітамін B5) — який зволожує і зміцнює волосся, покращує його текстуру.

Не містить sls/sles, парабенів та спирту!

Як використовувати?

Важливо перед застосуванням спрею ретельно струсити флакончик. Далі стандартно розпилити по довжені на відстані 20-30 см від волосся. Прочесати гребінцем приділяючи особливу увагу зонам, які найбільше схильні до заплутування.

Спрей підходить для всіх типів волосся та може використовуватися дітьми від 6 років під наглядом дорослих.

Враження від використання

Особисто я використовувала спрей як на вологе, так і на сухе волосся. Зазвичай за потребою, адже зранку після сну маю вічну проблему у вигляді вузликів.

Власне результат:

Вузлики розплутуються буквально на очах. Час на це зменшився максимально, до декількох секунд. І це без видраного волосся, зайвих зусиль та інших труднощів.

Волосся після виглядає гарно та блискуче. Не скажу, що у подальшому воно не заплутується, але час на "боротьбу" з ним зменшився.

Аромат з нових партій (про що зазначала вище) випаровується за 3-5 хвилин. Та і у порівнянні, він став набагато приємнішим😉

Волосся взагалом стало виглядати слухняним, гладеньким і наче живішим. Засіб трохи прибирає пухнастість, але без обтяження. Важливо розуміти, що він не вирівнює волосся, тобто природного завитку або хвилястості ви не позбавитесь. Засіб спрямований саме на полегшення розчісування.

З плюсів, ніяк не впливає на графік миття та жирність довжини продовж дня вцілому, що дуже важливо для жирного типу волосся як у мене. А також розхід засобу, він дуже економний, від 1 до 3 пшиків (в залежності від маштабу проблеми) достатньо.

Рада, що Mermade змусив мене змінити думку про цей спрей. Тепер можу щиро та без прикрас радити його всім, хто має аналогічні проблеми 😉

Дякую за увагу ❤️