Mandarinka

Шампунь для жирного волосся Angel Professional - він точно професійний?

Шампунь для жирного волосся Angel Professional - він точно професійний?
Шампунь для жирного волосся Angel Professional - він точно професійний?

Всім привіт! Я не дуже щаслива володарка жирного типу шкіри голови, а це означає, що голову мені доводиться мити щодня. Я намагаюся знайти "той самий" шампунь, який дозволить мити голову хоча б через день. Часто бачила в Instagram у різних блогерів шампунь Angel Professional для жирного волосся SPA морських глибин.

Шампунь представлений у яскраво-оранжевому напівпрозорому флаконі.

У шампуню досить звичний дозатор, як для таких засобів, однак не обійшлося без нюансів: коли я почала користуватися дозатором, виявилося, що він максимально незручний у використанні. Так, при першому натисканні на дозатор він видає максимально велику кількість шампуню, а з кожним наступним натисканням кількість зменшується. А мені таких натискань потрібно 5-6, і стою я з мокрою головою, граюся з дозатором... Вкрай незручно та дратує!

  • Шампунь трохи густуватий, сам по собі він білого кольору з невеликими сріблястими нотками — перше враження максимально приємне, але ненадовго...
  • Шампунь майже не піниться: коли я намагалася збити з нього піну в руках — шампунь починав тягнутися (вибачте мене, звісно, але як соплі якісь)... Піни від нього я так і не добилася — це максимум з 6-ти натискань на помпу! Розподілити такий шампунь максимально незручно, роблю це частинами — трохи на потилиці, трохи спереду, але все одно виходить погано...

Використовувала шампунь щодня, мию голову вранці – тільки так можу підтримувати чистоту своїх природно жирних волосся. Дуже сподівалася, що цей шампунь дозволить трохи продовжити свіжість волосся.

❌ Після використання шампуню немає відчуття свіжості. До цього я користувалася шампунем INSIGHT для жирного волосся, і це просто небо і земля. Шампунь надавав невеликий об’єм і промивав волосся до скрипу. Пропоную порівняти зовнішній вигляд волосся (другий знімок зліва з шампунем Angel, зправа -INSIGHT) .

❌ У шампуню дуже великий витрата через те, що він погано піниться, наносити його потрібно багато, і до того ж двічі.

❌ Крім того, сам дозатор незручний – натискати на нього складно, видає дуже мало шампуню.

✔️ Шампунь не сушить шкіру голови.

Мабуть я просто багато очікувала від профксійного шампуню для жирного волосся, але мені він не сподобався. Волосся при цьому було тускле, не дуже доглянуте. Вдруге я б його не придбала і не рекомендувала.

Моє відкриття справжнього дієвого шампуню для жирного волосся: https://club.makeup.com.ua/post/37717/