Шампунь для жирного волосся "Грейпфрут і зелений чай"
Tink
Бюджетна знахідка для жирного типу волосся — шампунь "Грейпфрут і зелений чай" від Tink. Дарує гарне очищення та відчуття свіжості. Розповідаю ⬇️
Сам флакончик чорного кольору, матовий. На ньому зображені основні складники, а саме стиглий грейпфрут та листочки чаю. Вцілому дизайн простий та лаконічний.
Об'єм складає 500 мл. Обожнюю коли засоби для волосся такими об'ємами, адже нові закупки даються мені складно, тобто складно не купити щось ще, коли треба тільки шампунь 🤭
Консистенція середньої щільності, не надто рідкий, але й не густий. Колір мутновато білий, напівпрозорий. Стосовно аромату — він цитрусовий та освіжаючий, приємний.
Це шампунь з SLS, але мене це не лякає. Стосовно інших складників тут є:
🍊 Camellia Sinensis (Green Tea) Extract (Екстракт зеленого чаю) він має антиоксидантні властивості, які допомагають зменшити окислювальний стрес і підтримувати здоров'я шкіри голови. Він також має протизапальні властивості, що може бути корисним для зменшення подразнень на шкірі голови.
🍊 Hydrolyzed Wheat Protein (Гідролізований пшеничний білок) допомагає зміцнити волосся, зменшуючи ламкість і поліпшуючи його текстуру. Він проникає в структуру волосся, відновлюючи і зволожуючи його зсередини.
🍊 Citrus Paradisi (Grapefruit) Extract (Екстракт грейпфрута) має антисептичні та тонізуючі властивості, які допомогають в регулюванні вироблення себуму.
Враження від використання
Шампунь легко розподіляється по волоссю та надзвичайно добре піниться у процесі миття волосся. Витрата виходить достатньо економічна, тому цього флакончика вистачить на довго.
З очищенням шкіри голови справляється на відмінно, є відчуття того самого "скрипу". Вологе волосся відчувається трохи жорстким по довжені, тому без бальзаму чи кондиціонеру тут краще не обходитись. Це результат шампуню соло, видно є пухнастість.
Мені дуже подобається, що шампунь дає об'єм у коренів та приємне відчуття свіжості тривалий час.
На мій графік миття (щодня) вплинути звичайно не зміг, але волосся ввечорі все ще об'ємне та чисте у коренів.
Ніяких проблем за час використання шампунь не викликав.
Словом, гарний базовий шампунь не за всі гроші світу👌
Коментарі (0)