Nata_Po

Мій улюбленець від Babe Laboratorios

Мій улюбленець від Babe Laboratorios
Мій улюбленець від Babe Laboratorios
Мій улюбленець від Babe Laboratorios

У мене є різні креми для тіла, я ними 1-2-3 рази покористуюсь, а потім стає ліньки, залишається відчуття жирності, чи плівка, неможливість одягнутись і тому це все закидається подалі, а тут історія про цілковиту любов та регулярне використання)

Про все по порядку)

Одразу нагадаю вам передісторію того, як цей лосьйон взагалі потрапив до мене в руки. В періоди високої застресованості, в мене почався активний свербіж шкіри. Я це спочатку пов'язувала з сухістю, літом, жорсткістю води і тд і тп. Почала активно зволожувати шкіру, врешті придбала в комплекті цей лосьйон і олію для душу, як гіпоалергенний та зволожувальний варіант, які підходять навіть для атопічної шкіри. Але навіть при активному та регулярному використанні цих засобів і силі самонавіювання, свербіж залишався і пройшов лише, коли я +- заспокоїлась. Але, засоби мені настільки сподобались, що я і не надумала припиняти ними користуватись, оскільки це вже стало рутиною.

Тут історія про олійку для душу - https://club.makeup.com.ua/post/22649/

Оскільки я не була фанаткою кремів для тіла, я вирішила придбати тревел-версію в 100 мл. Вона виглядає, як і велика повноцінна півлітрова банка, тільки навіть більш зручна, за рахунок меншого об'єму і можливості транспортування.

Дуже зручно, що окрім блокування самою кришечкою, повертаючи її вбік, тут ще є спеціальний стоппер, який захистить від протікань.

Щодо складу, ми маємо тут 10% сечовини, соєва олія, олія каріте, вітамін Е, здавалось би ми мали отримати доволі густеньку та жирну текстуру, але ні.

Хоч це і лосьйон, але він скоріше більш кремовий, та доволі густий але недостатньо для того, щоб бути повноцінним кремом

Але це і не якась водичка, яка тече по руках, ногах, чи будь-де, де ви її нанесете.

Що мене здивувало максимально. ви наносите лосьйон, і він одразу ж вбирається, а ваша шкіра стає оксамитовою, ніжною та зволоженою і це просто ВАУ. Ніякої жирності, липкості, плівок. Просто класно та якісно зволожена шкіра. І це дійсно працює. Не на 5 хвилин, не на годинку, а має тривалий ефект і мені це дуже подобається.

Що цікаво, мініатюрка цього лосьйону, а також олійки мали доволі виражений парфумований аромат, якийсь ні на що не подібний. І він мене в свій час трошки збентежив, бо все ж позиціонувалось це як засіб, який можна і для атопічної шкіри, а тут такий виражений аромат.

Але вже у великій 500мл версії я цього аромату вже не помітила. Він став більш звичайним, ніжним і ледь помітним. Тож цілком можливо, що в нових партіях це вже взяли до уваги.

За рахунок класного зволоження та невеликої кількості, розхід даного лосьйону невеликий. Мені 100мл вистачило приблизно десь на рік, але користувалась я 1-2 рази на тиждень і вважаю, що це огого, як багато, тому ціна, як на мене абсолютно виправдана.

Спочатку я наносила цей лосьйон в місця сухості, на ноги, руки, живіт, попу для зволоження. Але мені настільки сподобалось, що надалі, я його використовувала просто всюди і навіть в якості крему для ніг. Здавалос би стопи та п'яточки не так просто зволожити та досягнути м'якості чи гладкості. Але ні, виявилось, що простіше простого)

Тому, по факту, хто любить мінімалізм в догляді і певну мультифункціональність, цей лосьйон спокійно може замінити абсолютно всі креми для тіла (рук, ніг, декольте і тд). Він справді чудовий...

Навіть коли влітку в мене трошки починала лущитись шкіра, навіть банально просто від води, помастила цим кремом і знову шкіра перетворилась у ніжне немовля без жодної лусочки. Для мене це просто мастхевна топова знахідка, яку я вже офлаконила в 500 мл (я це показувала в луксах - https://club.makeup.com.ua/looks/47903/), і вважаю це найкращим рішенням, бо спокійно зможу собі переливати з великого флакону в маленький і брати куди завгодно).

Та і круто, що баночка з дозатором і можна чітко взяти саме стільки, скільки потрібно, а не випадково перехилити баночку, а потім по 5 шарів наносити)

Насправді, це моя щира рекомендація на всі випадки життя)

Так, ви не отримаєте якийсь парфумерно пахнучий крем для тіла, який перенесе вас в ванільно-кокосово-фруктову історію на безлюдному острові серед океану, але зато він триматиме вашу шкіру в тонусі, зволоженою, живою, гладенькою та приємною)

Моя абсолютна любов)