Тетяна Веласкес

ТОП-3 ПРОДУКТИ У БРЕНДІ DIOR, які варті кожної копійки! Відгук візажиста!

ТОП-3 ПРОДУКТИ У БРЕНДІ DIOR, які варті кожної копійки! Відгук візажиста!

Люкс - це дійсно дуже дорогий сігмент косметики, який має унікальні формули, красиві скляні упаковки і приємний аромат. Але чи вартий люкс своїх грошей? Чи відрізняється він по якості від бюджетних продуктів???

Відповідь ТАК! Відрізняється. Але це означає, що кожен люксовий продукт на 100% вартує вашої уваги! Бо і в люксі, як у массі, бувают перлини, а бувають 💩.

Як же обрати саме те, що буде коштувати кожної копійки??? Читайте мій пост! Розповідаю про найкрутіші продукти бренду DIOR 💖.

ТОП-3 ПРОДУКТИ У БРЕНДІ DIOR, які варті кожної копійки! Відгук візажиста!

Мій фаворит вже пару років точно! Нереально гарний, тонкий, тональний крем, що криє. Дуже схожий на улюблений Armani Luminous Silk, але трохи матовіший. Фініш матовий, але з легким сяйвом. Дуже красиво. Дуже. А відтінків прям море. Як же круто! Але! Шкіру перед ним дуже добре зволожувати потрібно! Обсяг величезний! Аж 50 мл. Ціна ~ 1600-2200 грн

Це дуже класний тон із середнім покриттям, оч красивим сяючим фінішем та натуральним ефектом. Дуже гарний для нормальної, сухої, комбі шкіри. Але заполонив для жирної шкіри. Чудово носиться. Але є нюанси з відтінками. Їх мало. Найходовіший 1N. Вартість близько 1650-2000 грн за 30 мл.

Це просто ідеальний варіант консилера для всіх, крім очей дорослої шкіри. Вершковий, криючий, красивий, натурально лягати, сухість не підкреслить. Ходовий відтінок 1N та 1.5N. Дуже легкий у використанні і нереально красивий у житті! Обожнюю! Ціна близько 1300 грн за 8 мл.

Кожен продукт використовую для себе і для роботи вже декілька років. Кожен продукт реально дуже крутий і якісний. А головне простий і зручний у використанні для себе і для проф макіяжу.

А який сегмент косметики ви обираєте для себе? Бюджетний чи люксовий? Пишіть які огляди ви хочете побачити ще ⤵️ і я обов'язково напишу його для вас 💖