Sister's Aroma. Дв а продукти, що постійно зі мною
"І чужому научайнесь, й свого не цурайтесь..." Розкажу про моє успішне знайомство з українським брендом Sister's Aroma.
Sister’s aroma — мій guilty pleasure. Моєю першою покупкою був аромат №1, а потім я придивилась собі продукти по догляду за собою :)
Якщо чесно, у мене токсичні відносини із зволожуючими засобами, бо я не виношу відчуття липкості та слизьких рук на сенсорному рівні, але...перспективи пахнути нішею та мати при собі таки стильні флакони — відверто мене підкупили.
Почнемо зі Smart Hand Cream
Що по особливостям крему?
- гарні складники;
- це єдиний засіб для рук, яким я користуюсь, бо не переношу відчуття жиру на долонях (він дуже швидко поглинається);
- аромат заявлений як маракуя, але я відчуваю щось пудрово-солодке, дуже приємний;
- подобається олдскульне пакування.
Що ми маємо у складі:
- масло ши прискорює регенеративні процеси, підвищує пружність шкіри;
- масло макадамії зміцнює ліпідний бар'єр, робить шкіру стійкою до агресивних впливів навколишнього середовища;
- рослинний ланолін має антибактеріальні властивості, нормалізує гідроліпідний баланс шкіри.
Тепер про Lip Balm Maximizer
Ще в перші дні його випуску я спостерігала скандал у коментарях на офіційній сторінці. Причина — маленький об'єм, хоча банка виглядає досить великою. Багато хто написав, що засобу ледве вистачило на місяць, але як на мене він досить економний.
Мій бальзам нещадно юзається з 1-го січня і натяку the end ще немає.
Приємний бонус: через декілька хвилин після нанесення бальзам перетворюється із прозорого на рожевий (фото порівняння в каруселі).
Що ми маємо у складі:
З натурального — масло жожоба, рослинний ланолін, ментол. Все інше — «синтетика», але завдяки цьому він створює таке привабливе вологе сяйво.
Що по особливостям:
- спочатку прозорий, а через кі лька хвилин перетворюється на ледве рожевий, magic;
- приємно охолоджує;
- ланолін у складі — просто топ. Цей компонент використовується у мазях для годуючих мам, тому він може загоїти майже все;
- перед використанням потрібно «розім’яти» верхній шар бальзаму, інакше поверхня буде занадто жорсткою;
- приємний аромат.
Точно куплю ще раз!
А ви теж тестуйте і розповідайте у коментарях як вам :)
тест
Коментарі (0)