Anna_feerie

Бальзам для рук з обліпіхою та гарбузом від Oblepikha

Якщо ви не любите мити посуд та робити іншу хатню роботу в рукавичках, то зрозумієте))). Мені то також незручно, а ще я малюю олійним фарбами 🎨 (іноді на лляній олії, іноді на розчиннику), тож шкіра на руках піддається значному впливу.

А з появою собані я вперше дізналася, що таке "надлишкова гігієна", тому що мити руки доводиться настільки часто, що починаються проблеми з сухістю 🐕.

Бальзам від Oblepikha з'явився в мене завдяки подрузі. Нічого особливого я від нього не очікувала, але він справді добре виконує свою роботу.

В складі є олії, зволожуючі компоненти та силікони. І якщо в засобах для обличчя силікони для мене табу, то для рук виявилися тим, що треба. Я користуюся цим кремом протягом дня, щоб зволожити шкіру і захистити її багатостраждальний бар'єр 💧.

Дуже зручне пакування: іноді реально не вистачає саме дозатора, чомусь більшість виробників пропонують засоби для рук в стандартних тубах.

Для екстра-зволоження та живлення в мене ще є крем для відновлення шкіри від Pyunkang Yul, також іноді можу просто намастити руки маслом ши (це просто незамінна річ, особливо, якщо у вас є собаня😆, якщо є - обов'язково читайте https://club.makeup.com.ua/post/3183/ ). А протягом дня - з задоволенням користуюсь бальзамом з обліпіхою.

Загалом ця помаранчева баночка мене здивувала і порадувала, адже знайти працюючий крем для рук за бюджетною ціною не так вже й просто).