Фісташка

Аромат літнього моря від Jo Malone

Аромат літнього моря від Jo Malone

Я дуже люблю свічки від цього бренду, тому парфуми теж не оминула. Раніше у мене був аромат Wild Bluebell. Він мені дуже подобається - такий ніжний, квітковий, легкий. Тепер захотілося чогось цікавого.

До речі, відгук на свічку можете почитати ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/36404/

Для початку пропоную глянути на пост-орієнтир, де я описала парфуми і ноти, які мені подобаються, щоб вам було легше зрозуміти, наскільки прислухатися до мого відгуку. Адже парфуми - це занадто суб'єктивна річ.

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Дизайн флакона досить простий. Він має звичайну прямокутну форму з металевою кришечкою. Наклейка мінімалістична, в красивому жовтуватому кольорі. Дизайн ненав'язливий, але стильний.

Сам розпилювач якісний. Він не заїдає і дає тонку хмаринку.

Аромат мене зачепив. Я зазвичай користуюсь квітковими і ніжними ароматами або ж цитрусовими. Цей не схожий ні на що в моїй колекції. Аромат дуже морський. Асоціюється у мене з тим, коли їдеш на море, і ще його не бачиш, але вже чуєш запах моря. Саме морська сіль, не вода чи водорості.

Перший і найсильніший аромат - саме солі. На фоні трохи цитрусовий, що мені дуже подобається.

Він досить простий, не багатошаровий. Але його можна міксувати з іншими ароматами. Це фішка бренду - аромати гарно поєднуються між собою. Тому, маючи 3-4 аромати, можна пограти з ними і отримати нові парфуми.

Пахне свіжістю, сіллю, деревом і шавлією. На мою думку, він унісекс, бо абсолютно бачу його на чоловікові.

Стійкість у парфумів Jo Malone не дуже висока. І це стосується не тільки цієї версії, але й усіх парфумів бренду. На жаль, вони тримаються до 4 годин максимум. Я дуже люблю цей бренд за прості, але нетривіальні аромати, за можливість міксувати їх. Але хотілося б трохи більше стійкості.

Тому для мене 7/10.