Фісташка

Мега зволожуючий кондиціонер для кучерявого волосся Lola from Rio Ela E Carioca

Мега зволожуючий кондиціонер для кучерявого волосся Lola from Rio Ela E Carioca

Нещодавно я купила собі кілька засобів від цього бренду. Ось тут я вже писала про маску від цього ж бренду: https://club.makeup.com.ua/post/39589/

У мене кучеряве пористе волосся. Для того, щоб воно сяяло і кучері були красивими та оформленими, треба мати гарний зволожуючий і живильний кондиціонер.

Я надивилася відгуків в інтернеті саме на продукти від цього бренду і не втрималася.

Упаковка у кондиціонера досить незвична і стильна. Бренд одразу впізнається серед інших баночок. Упаковка яскрава, з купою інформації. На мою думку, вона трохи перевантажена. Але сама форма досить незвична. Єдиний реальний мінус упаковки - це дозатор-кришечка. Він погано відкривається, погано закривається, незручно дозує засіб.

Сам кондиціонер білого кольору, досить жирний і густий. Він добре наноситься на волосся. Має приємний, трохи солодкувато-фруктовий аромат, який мені дуже подобається. Відносно невеликої кількості засобу вистачає на все волосся. Тому він досить економний. Мені цієї банки вистачило на 3 місяці.

Я розчісую волосся тільки в душі з кондиціонером. Цього вистачає, щоб розплутати всі кучеряшки. Цей кондиціонер дозволяє гребінцю ковзати по волоссю і дуже легко розплутувати навіть найважчі заплутані пасма. Якщо я натрапляю на вузол, то додаю трохи більше кондиціонеру, і він легко розплутується. Кондиціонер дуже гарно зволожує волосся, надає йому блиску. Волосся виглядає здоровим і блискучим.

Завдяки гарному зволоженню кучері краще формуються. Мені дуже сподобався цей засіб, але знімаю бал за дозатор.

9/10