Yustal

Міст-тонік відновлюючий з ніацинамідом та центелою для обличчя та тіла Jole Repairing Mist Toner

Міст-тонік відновлюючий з ніацинамідом та центелою для обличчя та тіла Jole Repairing Mist Toner

Я думала мені не треба тонік, я помилялась. Певний час вдень я використовувала тільки сонцезахисний крем, а коли додала в свій догляд відновлюючий міст-тонік з ніацинамідом та центеллою для обличчя та тіла від Jole, я помітила позитивні зміни.

Тонік у пластиковому флаконі з розпилювачем, об’ємом 100 мл. Користуватись можна 6 місяців після відкриття. В склад тоніка входить ніацинамід, котрий сприяє регенерації та підвищує рівень зволоженості шкіри, кофеїн, компоненти натурального зволожуючого фактору, в тому числі амінокислоти, та екстракт центели. Не містить ароматизаторів.

Виробник пише:

“Міст-тонік відновлюючий з ніацинамідом та центелою для обличчя та тіла Jole Repairing Mist Toner:

  • допомагає зволожити та освіжити шкіру;
  • підвищує антиоксидантні здатності шкіри;
  • стимулює синтез власної гіалуронової кислоти та колагену;
  • допомагає освітлити пігментні плями;
  • сприяє зменшенню темних кіл та набряків;
  • має протизапальну властивість;
  • покращує стан епідермального барʼєру”
Міст-тонік відновлюючий з ніацинамідом та центелою для обличчя та тіла Jole Repairing Mist Toner

Мої враження:

Тонік можна безпосередньо розпилювати на обличчя або ж наносити за допомогою ватного диска, мені подобається зробити декілька пшиків в долоню і нею нанести тонік, тому розхід тоніку в мене дуже малий, здається його вистачить мінімум на пів року. За консистенцією тонік як вода і злегка пахне квасом. Він не лишає липкості або жирності, лише приємне відчуття зволоженості, у спеку такий тонік може замінити нічний крем. Так от, я думала, мені не треба тонік, тому що в мене не було кричущих про себе ознак сухості на кшталт лущень, однак, цього року я почала помічати розширені пори там, де їх на моїй комбінованій шкірі ніколи не було — на щоках. “Старість”, подумала я, а як виявилось, шкірі не вистачало зволоження, після того як в мене з’явився тонік-міст, пори на щоках знову перестали бути видимими, а мої природні пори на носі стали менше в діаметрі. Зазвичай я використовую цей тонік перед нанесенням сонцезахисного крему від Jole і вони гарно дружать, хоча я не відчуваю жирності від самого тоніку, макіяж на такій комбінації тримається трішечки гірше, ніж коли я використовувала сонцезахисний крем самостійно. Тонік дійсно покращує стан епідермального бар’єру, заспокоює та зволожує шкіру, це хороший та зручний у використанні продукт, який було продумано таким чином, щоб він добре поєднувався з іншими засобами від Jole. Я також використовую його у вечірньому догляді перед нанесенням ламелярної маски Jole і тонік посилює зволоження. Загалом, я помітила, що якщо виробник ретельно підходить до розробки формул та лінійок, комбінація продуктів від одного бренду працюють для мене краще ніж “збірна солянка”, особливо це стосується засобів, котрі ми наносимо вже після очищення, тому що їх формули вже продумані для того, і мені дуже подобається, що в асортименті бренду Jole можна знайти все, що потрібно, і базові продукти, і активи.

Взагалі, я дуже люблю продукти з амінокислотами, мене легко спокусити спробувати такий продукт так само як Єву надкусити яблуко, тому що коли я їх використовую, в мене немає заломів сну і розправляються зморшки навколо очей, зволоження від амінокислот відчувається як глибоке і для мене воно більш корисне та цікаве ніж поверхневе зволоження іншими продуктами, котрі можуть робити шкіру вологою на вигляд, але не дадуть такого глибинного ефекту відновлення шкіри та сповільнення старіння як амінокислоти.