Набір для догляду за волоссям Joko Blend Advanced Treatment
Нереальне задоволення
Через схвальні відгуки мені захотілось спробувати спеціальний пілінг для шкіри голови, я отримала його в наборі для догляду за волоссям Joko Blend Advanced Treatment, котрий складається з пілінгу та крем-спрею для волосся 17-в-1. Я дуже рада, що зупинила свій вибір на продукції саме цього виробника.
Засоби були запаковані у картонну коробку, додатково запечатану в поліетилен. Всередині коробки засоби були поміщені у фірмовий мішечок, який ну дуже приємно пахне, власне як і самі засоби.
Розглянемо засоби послідовно.
ПІЛІНГ:
Перше, що хочеться зазначити,це надзвичайно приємний аромат сольового пілінгу, котрий поєднує в собі свіжість та витонченість. Цей пілінг не містить кислот і мені хотілось саме такий, в його складі сіль, рисова пудра, лагідні компоненти очищення та корисні добавки.
Я вирішила спробувати пілінг, тому що почала помічати певний built up на шкірі голови з, вибачте, старого шкірного сала, промивання голови шампунем двічі не допомагало у цьому питанні, достатньо було злегка пошкрябати шкіру нігтями, що побачити ЦЕ (що я не хочу показувати нікому). Дозатор віддає пілінг невеликими порціями та його зручно наносити по проділах, достатньо трішки відкрутити кришку. Пілінг дрібний та дуже приємний, виробник радить масажувати 1-2 хвилини, але хочеться масажувати довше )) Я використовувала пілінг на вологу шкіру голови перед миттям шампунем. Я не можу сказати, що зчистила все за один раз: в мене густе волосся і я весь час поспішаю, тому певні місця я пропустила, тим не менш, шкіра голови після пілінгу почувалась значно свіжішою, а волосся після пілінгу та шампуню Joko Blend достойно протрималось 5(!) днів, хоча зазвичай мені доводиться мити голову раз на 3 дні, а з деякими шампунями навіть на 2 дні. Звісно, на 5-й день воно вже не мало того об’єму та свіжості як в перший, але ще можна було вийти в магазин біля будинку, не боячись зустріти знайомих.
Для мене це ефект-вау і тепер пілінг входить в список моїх маст-хевів.
КРЕМ-СПРЕЙ
Крем-спрей для волосся 17 в 1 від Joko Blend це незмивний продукт для волосся, який доглядає за ним, а також виконує функцію термозахист. Нарешті в мого волосся з’явився термозахист. Він містить силікони, амінокислоти шовку і кератин.
Крем-спрей має такий самий приємний запах як і пілінг, взагалі мені сподобалось використовувати лінійку від одного виробника, тому що немає какофонії запахів. Його текстура це дуже легке кремово-гелеве молочко. Я набризкую трошки в долоню, розтираю та наношу крем-спрей на вологе волосся, він не обтяжує волосся, не провокує жирність, просто волосся стає таким гладким та розсипчастим, що наче можна й не розчісуватись.
Після набору від Joko Blend я хочу вибачитись перед своїм волоссям за те, що так довго обходилась лише шампунем, в той час, як я могла значно краще подбати про нього й отримати при цьому неймовірне задоволення від доглядової рутини!
Коментарі (0)