Olivia

Сезон безкоштовної засмаги закінчується, далі - тільки за гроші:)

Існує думка, що мода на засмагу виникла тоді, коли люди від фізичної праці "в полі" перейшли до офісної роботи, а засмага стала ознакою того, що людина має ресурси на відпочинок у теплих краях. Щось логічне у цьому є.

Проте я вже давно засвоїла, що безпечної засмаги не існує, і навіть SPF-засоби не гарантують 100% захисту. Сонячні промені у надмірній кількості згубно впливають на якість шкіри - роблять її сухою, зневодненою, провокують пігментацію та фотостаріння, погіршують перебіг шкірних захворювань і сприяють переродженню клітин у самі знаєте які.

Саме тому цьогоріч перед відпусткою я підібрала засіб для тіла, який би захистив шкіру від всіх цих небажаних наслідків - Derma:B Everyday Sun Block SPF50+ PA++++.

• Бренд Derma:B мені не був знайомий, але корейці добре знаються на сонцезахисних засобах, тому вирішила спробувати саме його. Ще читала, що це той самий бренд, що виробляє Real Barrier, тому причин недовіряти не було.
  • У ціновому сегменті я розглядала засоби не зовсім бюджетні, але й не з космічними цінниками, цей санскрін обійшовся мені в 695 грн.
  • Об'єм 200 мл, вистачить на всю сім'ю, ще й додому привезете пів пляшечки.
  • Упаковка зручна, нічого не підтікає, пляшечка з часом не стає жирною, чим я дуже задоволена.
  • По текстурі це дуже легкий крем чи лосьйон, який гарно розподіляється по шкірі та добре вбирається нею. Спершу може здатися, що він жирнуватий, але на шкірі такого відчуття немає. Не залишає липкості.
  • Має приємний трав'яний аромат, дуже схожий на алое.
  • На пляшечці вказано face & body 2 in 1, але я використовувала його лише на тілі, так як для обличчя він може бути жирнуватий.
  • У складі суміш хімічних фільтрів - це означає, що крем не вибілює і не залишає наліт.
  • Також санскрін має запатентовану технологію MLE - це зволожуюча формула, яка усуває сухість і лущення, підтримує бар'єр шкіри; крім того у складі екстракт огірка та сік листя алое, що теж дуже класно для шкіри.
  • Я оцінюю цей сонцезахисний засіб на 5/5: зі своїм завданням він справляється на всі 100%, ним надзвичайно приємно користуватися і у відпустці я не обгоріла, а це найголовніше!

У цьому санскріні прекрасно все, і я з чистою душею можу вам його радити. Діліться у коментарях, які сонцезахисні засоби для тіла вам подобаються найбільше. І дякую за інтерес до мого допису.

P.S. Для обличчя я використувую Iunik Centella Calming Daily Sunscreen SPF50+, відгук на нього можете переглянути тут: https://club.makeup.com.ua/post/38029/.