Anna_feerie

Clarins Body Treatment Oil "Tonic'" або єдиний засіб, що зробив мої розтяжки невидимими

Clarins Body Treatment Oil "Tonic'" або єдиний засіб, що зробив мої розтяжки невидимими

Чесно кажучи, я не фанат всіляких процедур для тіла, навіть дорогі продукти мені не дуже підходять (про моє враження від люксового скрабу Elemis писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/2471/). Ну, не подобаються мені олійки, не фанатію від скрабів, використовую після душу молочко або зволожуючий крем і досить 😆.

Але прочитавши дописи дівчат (особливо O'Ostah з неперевершеним домашнім спа-ритуалом), я вирішила, що треба й мені якось активніше доглядати за тілом.

Дістала з косметичної шафки олію від Clarins, яку отримала в подарунок давно, та так і не почала використовувати. Вивчила відгуки, подивилась склад. На той момент скепсис був дуже сильним, та я подумала, чому б не спробувати. До того ж, з фізичних навантажень у мене лише прогулянки, пробіжки з собанею та періодично лікувальна фізкультура (тож, на накачені м'язи до літа розраховувати не варто🤪).

Clarins Body Treatment Oil "Tonic'" або єдиний засіб, що зробив мої розтяжки невидимими

І от, я прийняла душ, дістала Clarins tonic, налила трохи в долоню, намастила шкіру, вже морально підготувалася до неприємних відчуттів...та їх не було. Так, це олія, так, вона має бути жирною, але ні! Шкіра зволожена, бархатна, але немає й натяку на масність! Справді, такий ефект мене здивував.

Але найцікавіще було попереду. Через кілька тижнів я подивилася на своє поле для експериментів і зрозуміла, що не бачу розтяжок. Ну, десь вони трохи проглядали, але зовсім не так, як я звикла їх бачити - біленькими смужечками вздовж нижніх 90😆.

Я на цьому не спинилась і пішла допитувати чоловіка (бо ж він часто вправляє мені спину, коли я забагато малюю, тому точно знає, як та шкіра виглядає без прикрас). Він одразу почав казати, що в мене тих розтяжок і не було помітно, бо ж я красуня 👸 (спасибі йому за делікатність), але я пояснила, що інформація потрібна майже в наукових цілях!) І його відповідь мене вразила: місяць тому розтяжки були виразні, а зараз більшість з них майже непомітні, треба дуже прискіпливо роздивлятись під різними кутами, щоб їх віднайти.

Це перемога, дівчата! 😎😎😎 Раніше я вважала, що ніяка косметика не здатна вплинути на розтяжки. Тому й жила собі спокійно, не намагаючись їх приховати. Але такий вау-ефект реально мене надихнув!).

Трохи розповім про органолептику цього маселка: олія золотистого відтінку, досить рідка, розтекається. Має дуже відчутну ароматичну композицію з ефірних олій (можливо, для когось це неприйнятно). В складі олія лісового горіха та ефірні олії (м'яти, розмарину та герані).

Тобто, воно коштує кожної копійки, але ж бюджет на б'юті не гумовий, а обирати між кремом під очі та олією від розтяжок теж не хочеться))). Тому з нетерпінням чекаю оновлень щодо монетизації, щоб заробити собі на ще одну баночку цього рідкого золота 😆😆😆.

Можу сказати, що засіб дійсно вартий своєї ціни, бо замість обіцяного тонізування він не тільки покращив рельєф, а вмусив зникнути розтяжки, що були зі мною півжиття!

P.S. А ще олію, як у мене (tonic), важко висловити в наявності, але є інші варіанти від Clarins з майже ідентичними складовими, тож, додаю посилання на них також.