M O N D ✨️

Найулюбленіший засіб від Sane

Найулюбленіший засіб від Sane

Призначення: відновлення, живлення, зволоження, проти запалень.

Чому я люблю цей крем?

  1. Бо це класний базовий засіб для щоденного догляду, який максимально близькій моїй проблемній шкірі із даного сегменту. Навіть у періоди загострення, крем допомагає відновити стан шкіри і його захисні функції.
  2. Бюджетний (до 200 грн + часто бувають знижки та акції). Зазвичай дуже складно знайти дієвий бюджетний засіб для проблемної чутливої шкіри.
  3. Чудовий склад. Безпечний та має цінні активи.

З цікавого у складі:

  • Екстракт чорної шовковиці - багата флавоноїдами і вітаміном С, тому має антиоксидантну дію на шкіру, анті-ейдж ефект.
  • Екстракт дерези звичайної - містить вітаміни (В1, В2, С, нікотинову кислоту, каротин, холін),бетаїн, протеїни, мінеральні речовини. Має заспокійливу дію, знімає свербіж, зміцнює та тонізує шкіру.
  • Екстракт полуниці чилійської - містить вітаміни А, С, О, В6, К, яблучну, лимонну, саліцилову, хінну кислоти.
  • Екстракт барбарису - містить органічні кислоти: яблучну та лимонну, вітаміни С та Е, каротин, флавоноїди. Використовується для заспокоєння та зменшення запалення на шкірі, при подразненнях або висипах.
  • Гліцерин - зволожує шкіру.
  • Сечовина- антисептик і дезодоруючий компонент, зволожує шкіру.
  • Серин - амінокислота, імуномодулююча дія, покращує структуру шкіри.
  • Гіалуронова кислота - сприяє регенерації тканин, робить шкіру м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію , виявляє високі зволожуючі властивості.
  • Сквалан - має пом'якшувальні, бактерицидні властивості.
  • Олія соняшникова - найбагатше джерело вітамінів A, D та E. Завдяки антиоксидантним якостям, сприяє уповільненню процесу старіння шкіри, розгладжує зморшки, зволожує.
  • Аскорбил пальмітат - форма вітаміну C, потужний антиоксидант, ефективно захищає шкіру від дії вільних радикалів, пригнічує вироблення меланіну.
  • Вітамін Е — сильний антиоксидант, уповільнює процеси старіння, сприяє зволоженню зсередини, захищає клітини від пошкодження вільними радикалами.

Найулюбленіший засіб від Sane
Найулюбленіший засіб від Sane
Найулюбленіший засіб від Sane
Найулюбленіший засіб від Sane
Найулюбленіший засіб від Sane

Спосіб застосування: нанести крем на чисту суху шкіру легкими масажними рухами.

Крем має легку текстуру без аромату. Витрата невелика. Добре розподіляється по обличчю та швидко поглинається, не залишаючи жирного блиску.

Після нанесення шкіра має приємнє сяйво. Текстура ідеальна для міжсезоння. Влітку з ним може жирнитися шкіра. Дуже комфортний. Зволожує добре, цілком замінює денний та нічний крем. Вирівнює рельєф шкіри, а також робить купероз менш помітним. Акне не провокує.

Зі своєї категорії для мене цей крем - топ. Сподіваюся, виробник не буде змінювати склад і це так й залишиться. Дуже зручно, що є пробники і можна протестувати засоби для свого типу шкіри. Зі свого досвіду скажу, що 3г. пробника цілком достатньо, щоб зрозуміти цей крем.

___________

Крем для чутливої шкіри обличчя, з гіалуроновою кислотою + вітамін С + Е Sane