olena_glossy

Зволожувальна пінка для вмивання Aqua Glow | Joko Blend

Зволожувальна пінка для вмивання Aqua Glow | Joko Blend
Зволожувальна пінка для вмивання Aqua Glow | Joko Blend

Пакування. Зовнішня картонна коробочка у голубих тонах. Якщо придивитися, на фоні можна помітити текстуру піни. На кожній грані коробки корисна інформація: спереду - назва та стильні графічні елементи, збоку - зображення пляшечки з основними характеристиками продукту та сертифікація, ззаду - детальний опис складу. Знизу і зверху коробочка заклеєна прозорими наліпками-пломбами, що гарантують цілісність товару.

Всередині міститься біла пляшечка з помпою та м’якою силіконовою щіточкою. Дизайн етикетки мінімалістичний: голубий фон, чіткий чорний шрифт, повторюється стиль зовнішньої упаковки.

Особливість конструкції помпи в тому, що вона розкладна. За потреби легко знімається силіконова щіточка-накладка (для зручності вона має “язичок”). Також можна зняти овальну основу, яка йде під щіточкою і через яку піна дозується з чотирьох точок, тоді буде один великий отвір для піни 😉 Можна експериментувати.

Сама щіточка силіконова та м’яка. Шкіру “не дере” та не викликає неприємних відчуттів. Використовувати чи ні? Орієнтуйтесь на тип та стан шкіри. Я використовую щіточку за бажанням, але обов’язково після кожного використання знімаю, промиваю водою, а потім дезінфікую антисептиком.

Також є прозора захисна кришечка, яка зачіпається за основу помпи.

Об’єм - 150 мл, термін придатності після відкривання - 6 міс.

Зволожувальна пінка для вмивання Aqua Glow | Joko Blend
Зволожувальна пінка для вмивання Aqua Glow | Joko Blend
Зволожувальна пінка для вмивання Aqua Glow | Joko Blend
Зволожувальна пінка для вмивання Aqua Glow | Joko Blend

Склад: Aqua (Water), Sorbitol, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Olivoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Panthenol, Parfum (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Очищувачі:

  • Coco-Glucoside, Sodium Olivoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine - м'які ПАРи, що ефективно очищають шкіру, не подразнюючи її.

Ліпіди:

  • Phospholipids, Sphingolipids - допомагають відновити природний захисний бар'єр шкіри.

Зволожувачі:

  • Sorbitol, Glycerin - притягують вологу до шкіри, запобігаючи її пересушуванню. Особливість даної пінки в тому, що ці зволожувачі у складі йдуть перед ПАРами.
  • Pentylene Glycol - двоатомний спирт, який має зволожуючі та антибактеріальні властивості.
  • Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine - амінокислоти, які допомагають підтримувати природний водний баланс шкіри та покращують її еластичність.
  • Panthenol та Sodium Hyaluronate - заспокоюють та глибоко зволожують.

Також є віддушка та консерванти.

Склад цієї пінки для вмивання досить м'який і не містить агресивних компонентів. Він поєднує в собі очищуючі, зволожуючі та заспокійливі властивості.

Консистенція та аромат. Пінка дуже ніжна, легка та злегка водяниста (нагадую, що зволожувачі йдуть у складі до ПАРів). Аромат свіжий, косметичний, ненав’язливий.

Враження від використання.

🔹Пінка дуже ніжно та делікатно очищає шкіру, неначе невагома.

🔹Не викликає сухості чи стягнутості.

🔹Після вмивання і промокання серветкою відчувається, що шкіра очищена, але водночас зволожена та заспокоєна.

🔹Навіть якщо одразу не нанести інші етапи догляду - жодного дискомфорту нема. Відчуття максимально приємні.

У мене жирний тип шкіри, тож пінку Aqua Glow від Joko Blend використовую для вмивання зранку. Вона ідеально вписалась таким чином у мою рутину.